Inspirationsdag

Er du bæredygtig nok til at være økologisk? Økologien, en del af løsningen!

Økologisk Landsforening inviterer til inspirationsdag. Bliv klædt på til at møde fremtidens bæredygtige forbrugere!

Se program herunder, og tilmeld dig med det samme. Pladserne tildeles efter først til mølle princippet.

Se invitation her.

PROGRAM

- Adam Aamann er dagens konferencier

10.30 Smag på dagen

Dagen skydes i gang med fokus på fremtidens bæredygtige økologi
v/ Per Kølster, formand i Økologisk Landsforening og Helle Borup Friberg, adm. direktør i Økologisk
Landsforening.

Hvordan udvikler vi økologisk bæredygtighed til det fremtidige detail, foodservice og eksportmarked? En samtale mellem:

  • Formand for virksomhedsudvalget, Jens Madsen, eksport- og foodservicedirektør hos DAVA Foods.
  • Formand for køkkenudvalget, Mona Carøe, cheføkonoma hos Regionshospitalet i Randers.
  • Medlem af eksportgruppen, Peder G. Jessen, salgs- og marketingdirektør hos Thise.

Er branchen klar til økologisk bæredygtighed? 3 eksperter giver deres bud på, hvordan vi udvikler økologisk bæredygtighed i fremtiden?
v/ Niels Jensen, direktør i Mærkevareleverandørerne/MLDK, Michael Allerup Nielsen, næstformand i
Kost og Ernæringsforbundet og Judith Kyst, direktør i Madkulturen.

Fem menuer og fem samtaler om økologi og bæredygtighed. Du er inviteret til bords med:

  • Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.
  • Helle Friberg, adm. direktør i Økologisk Landsforening.
  • Per Kølster, formand i Økologisk Landsforening.
  • Inger Kjærgaard Jespersen THECOOKROOM.
  • Birte Brorson, bestyrelsesmedlem i Økologisk Landsforening og specialist i omlægning af køkkener.

Vi tager temperaturen på den økologiske bæredygtighed på henholdsvis Detailmarkedet, Foodservicemarkedet og Eksportmarkedet. Du vælger ved tilmeldingen, hvilket marked du vil dykke ned i:

  • Detail v/ markedschef for Detail, Birgitte Jørgensen: Hvilke bæredygtighedskrav stiller detailkæderne til leverandørerne – nu og i fremtiden? Thomas Roland, CSR-chef hos Coop giver et bud.

  • Foodservice v/ markedschef for Foodservice, Torben Blok: Martin Lundø, Chief Advisor fra Danmarks Statistik gennemgår markedstallene, og den nye markedsrapport fra foodservice præsenteres. Kom og få en masse bæredygtighedstips!

  • Eksport v/ markedschef for Eksport, Pernille Bundgård: Organic Friends and Sports fortæller om kompleksiteten på det tyske marked og giver indsigt i, hvordan man arbejder strategisk med de enkelte detailkæders krav til økologi og bæredygtighed i Tyskland. Det tyske PR-bureau ”Public Relations v. Hoyningen-Huene” fortæller om, hvordan målrettet kommunikation og PR kan bruges som salgsredskab på det tyske marked.

Sådan får du bæredygtighedsstatus – hvad forventer fremtidens forbruger?

  • Kirsten Østergaard Poulsen, direktør, fremtidsforsker og futurologist i Firstmove.
  • Birgitte Jørgensen, markedschef for Detail i Økologisk Landsforening.
  • Vivienne Kallmeyer, kommunikationskonsulent i Økologisk Landsforening.

Uddeling af Årets Økopris v. adm. direktør Helle Borup Friberg og markedschef for foodservice, Torben Blok.
Uddeles til en økologiske ildsjæle, som bidrager til at sætte retningen for økologi og arbejder
målrettet for at sprede budskabet om sammenhængen mellem økologi og bæredygtighed.

Vi mødes over et sønderjysk kaffebord med et bæredygtigt twist og med tid til netværk.

Kl 17 Tak for i dag!

Tilmelding

Vælg, om du ønsker at dykke ned i Foodservice, Eksport eller Detail på dagen

Tid

5. oktober 10:30-17:00.

Sted

Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding

Pris og tilmelding

Tilmelding senest d. 23. september. Det er gratis at deltage. NB! Gebyr ved afbud senere end d. 23. september på 500 kr.

Kontaktperson

Marie Boudigaard Granlie, mbo@okologi.dk.

Arrangør

Inspirationsdagen arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden fra Økologisk Landbrug og Promilleafgiftsfonden.

Fonden For Økologisk Landbrug
Paf
Økologisk Landsforening
Luk (Esc)