Temadag for høj- og efterskolekøkkener

Velkommen til Temadag: Økologi og bæredygtighed: hvordan kan vi tage større ansvar i køkkenet? Få ny inspiration viden og værktøjer til at skrue op for økologiandelen og det bæredygtige forbrug i høj- og efterskolekøkkenet.

Program

9.00: Registrering, morgenmad og velkomst v/ Marian Aagaard, Regionsformand, Kost og Ernæringsforbundet, og Torben Blok, Markedschef, Foodservice, Økologisk Landsforening.

9.30: Oplæg: Et bæredygtigt efterskolekøkken - ideer, erfaringer og håndgribelige løsninger til bæredygtige omstilling fra vision til hverdag v/ Uffe Truelsen, kok og indehaver af Køkken Kultur.

10.15: Oplæg: Økologi i køkkenerne på høj- og efterskoler v/ Torben Blok Markedschef, Foodservice, Økologisk Landsforening, og Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef, ESmiley.

11.00: Pause

11.15: Oplæg: Det Økologiske Spisemærke: sund omtanke, fair balance – merværdi til jeres køkken, v/Rikke Grønning, Chefkonsulent, Foodservice, Økologisk Landsforening.

11.45: Frokost og tid til at besøge små stande, hvor Kost- og Ernæringsforbundet, Økologisk Landsforening, FTFa og Erhvervsakademi Zealand udstiller og er klar til at svare på spørgsmål.

12.45: Oplæg: Case fra virkeligheden v/Carina Nor Johansen , Køkkenchef, Vallekilde Højskole.

13.45: Pause

14.00:Oplæg: Sådan arbejder vi med økologi og bæredygtighed v/Mads Simon Dreyer , Medlem af Spisehusets Ledelse, Skolerne i Oure.

15.00: Oplæg: Ernæringsmæssige behov hos unge i alderen 12 - 18 år. Officielle anbefalinger og de 10 kostråd v/ Line Bak Josephsen , Klinisk Diætist.

15.45: Opsamling, evaluering og tak for i dag.

(ret til ændringer forbeholdes)

Hent printvenligt program

Tilmelding

Senest 1. oktober 2020 på www.kost.dk/course/1026

Tid

28. oktober kl. 09:00-16:00

Pris og tilmelding

Pris: 200 kr. for medlemmer af Kost- og Ernæringsforbundet og 400 kr. for ikke-medlemmer.

Adresse

Hotel Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
4600 Køge

Kontaktperson

Jannie Bak Pedersen, jbp@okologi.dk

Arrangør

Økologisk Landsforening og Kost- og Ernæringsforbundet

Økologi på høj- og efterskoler

Temadagen afholdes i projektet Økologi på høj- og efterskoler, som gennemføres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologisk Landbrug.

Fonden For Økologisk Landbrug
Luk (Esc)