Webinar: Ko-kalv systemers aftryk på klima, miljø og økonomi

Få den nyeste faglige viden serveret til din fredagsfrokost: hør et indlæg fra en forsker eller rådgiver, stil spørgsmål og deltag i diskussionen efterfølgende.

Økologisk Landsforening og Aarhus Universitet inviterer til korte webinarer om ko-kalv systemer og samvær. Dette er det femte i rækken.

Hør om ydelse og økonomi i forskellige typer af ko-kalv-systemer og andre resultater fra en netop udgivet rapport v/Lisbeth Mogensen, lektor, Aarhus Universitet

Webinaret afholdes via Microsoft Teams. Når du er tilmeldt, får du tilsendt et link, inden webinaret afholdes. Se evt. vejledning til at deltage i møde via Microsoft Teams her.

Tid

16. april kl. 12.15 - 13.00

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage, men der er begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig senest 14. april kl 12.00 her på siden. Tilmeldingsfrist overskredet.

Kontaktperson

Jannie Bak Pedersen, jbp@okologi.dk eller Iben Alber Christiansen, ic@okologi.dk.

Arrangør

Økologisk Landsforening og Aarhus Universitet. Webinaret er arrangeret af projekterne Økologisk ansvar for ko med kalv, som er støttet af Mælkeafgiftsfonden; Mother-bonded calf rearing in organic farming (KalvVedKo), som har fået tilskud fra Fonden for økologisk landbrug og er en del af Organic RDD 4 programmet, som koordineres af ICROFS og gennemføres med tilskud fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Miljø- og Fødevareministeriet; og GrazyDaiSy (H2020 Eranet CORE Organic Cofund projekt 727495), som er finansieret af tværnationale finansieringsorganer med medfinansiering fra EU og Innovationsfonden.

Mælkeafgiftsfonden
Fonden For Økologisk Landbrug
Gudp
ICROFS
Innovationsfonden
Luk (Esc)