Professionelle køkkener

De offentlige køkkener, private kantiner, restauranter og caféer er frontløbere i den grønne, bæredygtige og økologiske omstilling af danskernes måltider. Økologisk Landsforenings Foodservice-team rådgiver alle aktører i foodservice-branchen, så omlægning af indkøb og arbejdsgange foregår smidigt og i et tempo, der tager hensyn til den daglige drift.
I møder et team af eksperter, der kender branchen indefra og har solid erfaring med at skabe den vigtige balance mellem drift og udvikling. Samtidig har teamet et indgående kendskab til de krav og ønsker, som gæster og kunder stiller nu og i fremtiden.
Det øgede fokus på klima, natur og madspild har skabt opmærksomhed og interesse for økologi og bæredygtighed. Alene over de seneste syv år er andelen af økologiske fødevarer i foodservice firedoblet, hvilket åbner for helt nye forretningsområder for hele foodservice-branchen.
Er I nysgerrige på at komme i gang, eller vil I udvikle jeres eksisterende økologiske og bæredygtige profil?
Kontakt Økologisk Landsforenings Foodservice-team (find kontaktperson længere nede på denne side).
Kom godt i gang
- Omlægning af professionelt køkken eller restaurant til økologi - læs mere
- Det Økologiske Spisemærke - læs mere
Bliv inspireret
Få viden og udvid dit netværk
Kontakt


Malene Jensen
Projektleder, Forbrugerevents
Jeg er projektleder for Økodag og arbejder herudover med foreningens indsatser på foodserviceområdet, bl.a. med fokus på økologi på efterskoler og Det Økologiske Spisemærke. Jeg er udvalgssekretær for Udvalget for Professionelle Køkkener og arbejder med fastholdelse og rekruttering af køkken- og virksomhedsmedlemmer.