Økologisk foodservice

De offentlige køkkener, private kantiner, restauranter og caféer er frontløbere i den grønne, bæredygtige og økologiske omstilling af danskernes måltider. Økologisk Landsforenings Foodservice-team rådgiver alle aktører i foodservice-branchen, så omlægning af indkøb og arbejdsgange foregår smidigt og i et tempo, der tager hensyn til den daglige drift.
I møder et team af eksperter, der kender branchen indefra og har solid erfaring med at skabe den vigtige balance mellem drift og udvikling. Samtidig har teamet et indgående kendskab til de krav og ønsker, som gæster og kunder stiller nu og i fremtiden.
Det øgede fokus på klima, natur og madspild har skabt opmærksomhed og interesse for økologi og bæredygtighed. Alene over de seneste syv år er andelen af økologiske fødevarer i foodservice firedoblet, hvilket åbner for helt nye forretningsområder for hele foodservice-branchen.
Er I nysgerrige på at komme i gang, eller vil I udvikle jeres eksisterende økologiske og bæredygtige profil?
Kontakt Økologisk Landsforenings Foodservice-team (find kontaktperson længere nede på denne side).
Kom godt i gang
- Omlægning af professionelt køkken eller restaurant til økologi - læs mere
- Det Økologiske Spisemærke - læs mere
Bliv inspireret
Få viden og udvid dit netværk
Kontakt


Rikke Thorøe Grønning
Projektleder
Jeg har siden 1998 arbejdet aktivt inden for de fleste led i foodservice, været køkkenchef, underviser på fagskoler og i virksomheder med fokus på salg til Foodservice. Siden 2010 har jeg specialiseret mig i klimavenlig økologiomlægning i professionelle køkkener, værdikæder og markedsmekanismer i foodservice-sektoren.

Malene Jensen
Projektkoordinator
Jeg arbejder primært med foreningens indsatser på foodservice- og eksportområdet. Her står jeg for planlægning, koordinering og praktik i forbindelse med arrangementer som inspirationsdage, messer og møder. Jeg arbejder også med kommunikation til foreningens virksomheds-og køkkenmedlemmer samt medlemspleje og rekruttering af nye medlemmer.