Omlægningskonsulenter

De økologiske omlægningskonsulenter og omlægningsorganisationer kan hjælpe dig med at få succes med økologi i dit køkken. De kender udfordringerne, og kan vurdere hvilke muligheder dit køkken har, for at komme videre med økologi.

Her på siden finder du de omlægningskonsulenter, som rådgiver køkkener over hele Danmark.

Konsulenter

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18
2500 Valby

Website: https://hrs.dk/

Kursus- og udviklingsafdelingen på Hotel- og Restaurantskolen har omfattende erfaring med økologisk omlægning af såvel private som offentlige køkkener.
Vi tilbyder omlægningsrådgivning og kompetenceløft gennem undervisningsforløb både i AMU- og projektregi.

For spørgsmål kontakt:
Kursus- og projektchef Johan K. Dal, jda@hrs.dk eller projektleder Michelle Nadia Werther, mnw@hrs.dk

Jens Kristensen

Platanvej 20
4000 Roskilde

Kok og økologisk omlægger. Erfaring med omlægning fra primært store køkkener og underviser inden for gastronomiske idealer. Underviser blandt andet inden for smag, madspild, bageri, charcutteri med køkkenernes umiddelbare behov som omdrejningspunkt.

Køkkenkultur

Engvej 7
9430 Vadum

Website: https://www.koekkenkultur.dk

Køkkenkultur ejes og drives af gastronomisk konsulent Uffe Truelsen, der har erfaring med foredrag, workshops, kurser og udviklingsforløb ifm. omlægning til økologi.

Laila Venø

Økologisk Storkøkkenrådgivning
Roskilde

Laila Venø er sparringspartner ved planlægning og gennemførelse af større omlægningsprojekter. Foredrag, kurser og rådgivning om god, sund og økologisk mad. Rådgivning ved omlægning til økologisk køkkendrift i institutioner samt små og store kantiner.

Lise Faurschou

Tuskærvej 9, Fjaltring
7620 Lemvig

Website: http://lisef.dk/

Lise Faurschou Hastrup er foredragsholder og underviser indenfor omlægning til økologisk mad samt kostens betydning for adfærd og indlæring.

Mette Kloppenborg

Økologisk Storkøkkenrådgivning
Silkeborg

Mette Kloppenborg er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener.

Kontakt

Malene Jensen

Projektleder, Forbrugerevents

Jeg er projektleder for Økodag og arbejder herudover med foreningens indsatser på foodserviceområdet, bl.a. med fokus på økologi på efterskoler og Det Økologiske Spisemærke. Jeg er udvalgssekretær for Udvalget for Professionelle Køkkener og arbejder med fastholdelse og rekruttering af køkken- og virksomhedsmedlemmer.

Luk (Esc)