Økologisk markedsservice

Oe Maerket

Danske forbrugere er verdensmestre i at købe økologiske fødevarer. Købekraften kombineret med en stigende interesse og et øget fokus på klima, natur, sundhed og ansvarligt forbrug betyder, at danske virksomheder har et stort potentiale for at afsætte økologiske fødevarer både på hjemmemarkedet og på de udenlandske markeder.

Økologisk Landsforenings markedsteam rådgiver fødevarevirksomheder, detailhandel, grossister, gårdbutikker og andre aktører, der fremstiller eller sælger økologiske fødevarer. Vi tilbyder indsigter i forbrugere, forbrugs-trends og analyser specifikt rettet mod de primære eksportmarkeder og produktkategorier – set med økologiske ekspertbriller. Vores rådgivningsområder spænder fra, hvordan I kommer i gang med eller videreudvikler salget af økologiske fødevarer via viden til matchmaking i det økologiske fællesskab, seminarer og fælles økologiske markedsføringsindsatser.

Kontakt Økologisk Landsforenings markeds-team (find kontaktperson længere nede på denne side).

Det økologiske markedspotentiale

Læs Økologisk Landsforenings nyeste markedsrapport, som giver et grundigt overblik over mulighederne for økologiske fødevarer i Danmark og udlandet.

Læs mere om Økologisk Landsforenings eksport-team Organic Denmarks tilbud til jeres virksomhed. Læs mere på Organic Denmarks website.

Toolbox til virksomheder

Download fotos og markedsføringsmaterialer.

Få viden og udvid dit netværk

Se vores arrangementer og tilmeld dig her.

Kontakt

Carsten Ahrenfeldt

Markedschef

Min primære rolle i Økologisk Landsforening er at bidrage til fremgang og udvikling i de markedsrelaterede led af den samlede økologiske værdikæde fra jord til bord; og sørge for at det sker i tæt samarbejde med den øvrige organisation samt nuværende og kommende medlemmer.

Som leder af markedsafdelingen vil jeg arbejde for, at vi i teamet konstant har fokus på de rette metoder og de væsentligste resultater – og dermed bringer det optimale bidrag til den økologiske værdiskabelse og behovsopfyldelse blandt fødevareproducenter, grossister, køkkener, caféer/restauranter, detailhandlen og forbrugere.

Henrik Hindborg

Markedschef, detail

Mine primære arbejdsområder er afsætningsaktiviteter for økologi, formidling af forbrugerbehov og markedsindsigter, samt formidling af omlægningsbehovet. Siden 2005 har jeg arbejdet som markedschef i Økologisk Landsforening - siden 2018 har det været med fokus på detailhandelen.

Pernille Bundgård

Markedschef, Eksport

Jeg har erfaring med B2B salg både nationalt og internationalt og har arbejdet med eksport det meste af mit liv. Jeg har stor erfaring med opbygning og videreudvikling af markeder, strategiudvikling, salg og kunderelationer og har opbygget et stort netværk i både ind- og udland. Jeg er stærk i hele markeds- og salgsprocessen.

Torben Blok

Markedschef, Foodservice

Luk (Esc)