Materialer til valgfaget Økologi

Landbrugsskolerne tilbyder kurser i økologiens grundprincipper. De tilbydes bl.a. på EUX-forløb og landmandsuddannelsens Hovedforløb 1.

Økologisk Landsforening har udviklet et undervisningsforløb til et ugekursus/valgfag og materialer hertil, som opfylder kravene i uddannelsesordningen.

Kursets grundtanke er en høj grad af involvering af og besøg hos lokale økologiske landmænd samt et blik for afsætning og kunder/forbrugeres ønsker og forventninger allerede på dette tidlige trin i uddannelsen.

Program og materialer kan tilgås her fra siden. Alle er velkommen til at hente inspiration i og benytte materialerne helt eller delvist.

Forløbet er udviklet sammen med og testet på Nordjyllands Landbrugsskole. Kurset kan med individuelle ændringer tilpasses såvel EUX som hovedforløb 1.

Økologikursus 2020 - Nordjyllands Landbrugsskole
Økologikursus 2020
Nordjyllands Landbrugsskole

Kontakt

Jens Peter Hermansen

Økologikonsulent

Jeg står for omlægning til økologisk landbrug, generationsskifte i landbruget og samarbejde med kommuner om landbrugsfaglige tiltag. Jeg samarbejder med tilknyttede erhverv og brancheforeninger på landbrugsfaglige tiltag og har desuden kontakten til uddannelsesinstitutioner – herunder landbrugsskoler og LandboUngdom.

Luk (Esc)