Skovlandbrug i drift

Skovlandbrug I Drift Søren Gammelmark

Find inspiration i etablerede skovlandbrugssystemer og få nyttige erfaringer, fakta, dyrkningsvejledninger samt indblik i aktuelle muligheder for tilskud og støtte til skovlandbrug.

Klik på boksene herunder for at læse om skovlandbrugssystemerne. Find endnu mere information i katalogerne Skovlandbrug - et inspirationskatalog og Skovlandbrug - en guide. I katalogerne finder du flere fakta om skovlandbrugssystemer, infografikker, dyrkningsvejledninger og beskrivelse af baseline og fremtidige effekter for produktionsøkonomi, kulstof-lagring og naturværdi. Guiden indeholder desuden en gennemgang af de aktuelle muligheder for tilskud og støtte til skovlandbrug, og en grafik med de overvejelser, du bør gøre dig, inden du springer ud som skovlandbruger.

Kontakt

Julie Rohde Birk

Projektkoordinator

Jeg arbejder med koordinering af landbrugsfaglige projekter samt projektudvikling og gennemførelse inden for fagområderne natur og skovlandbrug. Derudover skriver jeg faglige artikler om skovlandbrug og natur til aviser, tidsskrifter og online-medier. Jeg er desuden certificeret permakultur-designer (PDC) og national delegeret i European Agroforestry Federation (EURAF).

Luk (Esc)