Skovlandbrug i drift

Skovlandbrug I Drift Søren Gammelmark

Find inspiration i etablerede skovlandbrugssystemer og få nyttige erfaringer, fakta, dyrkningsvejledninger samt indblik i aktuelle muligheder for tilskud og støtte til skovlandbrug.

Klik på boksene herunder for at læse om skovlandbrugssystemerne. Find endnu mere information i katalogerne Skovlandbrug - et inspirationskatalog og Skovlandbrug - en guide. I katalogerne finder du flere fakta om skovlandbrugssystemer, infografikker, dyrkningsvejledninger og beskrivelse af baseline og fremtidige effekter for produktionsøkonomi, kulstof-lagring og naturværdi. Guiden indeholder desuden en gennemgang af de aktuelle muligheder for tilskud og støtte til skovlandbrug, og en grafik med de overvejelser, du bør gøre dig, inden du springer ud som skovlandbruger.

Kontakt

Mette Kronborg

Økologikonsulent, skovlandbrug

Jeg arbejder med udvikling og etablering af skovlandbrug, herunder rådgivning til landmænd, undersøgelse af systemeffekter, produktudvikling og markedsføring af skovlandbrugsprodukter. Mit fokus er på kæden af aktører fra landmænd til politiske beslutningstagere.

Luk (Esc)