Økologiske aktiviteter 2021

Okologiaktiviteter

Spot på økologiske aktiviteter i 2021

I Økologisk Landsforening glæder vi os til at ses igen i 2021. Vi vil hjælpe med at skabe så stor opmærksomhed som muligt på alle de økologiske aktiviteter, som branchen planlægger at afholde i 2021, så vi igen kan samle forbrugere, producenter, køkkener og virksomheder og øvrige interessenter om at sætte fokus på økologiske produkter.

Derfor vil vi markedsføre alle planlagte faglige kampagner og events, der kan bidrage til at øge salget og forbruget af økologiske fødevarer og sætte fokus på økologi, klima, bæredygtighed, sundhed og velsmagende måltider i foodservicebranchen. Vi udvikler en årskalender for alle sæsonaktuelle, økologiske kampagner og events, som vi jævnligt vil markedsføre og udsende til hele foreningens netværk med særligt fokus på køkkener, kantiner og brancheforeninger.

Skab øget fokus på kampagner og events og øget omsætning

Indsend din beskrivelse af arrangementet herunder.

Vi har brug for følgende:

  • Kort beskrivelse af arrangementet inkl. evt. øvrige medvirkende, målgruppe, formål, budskab og mødeform (fysisk/virtuelt)
  • Tidspunkt (måned, hvis præcis dato endnu ikke kendes)
  • Information om tilmelding inkl. frist
  • Link til yderligere information
  • Gerne illustrative fotos

Hvis arrangementet ændres på et senere tidspunkt, f.eks. pga. restriktioner til begrænsning af spredning af Coronavirus/COVID-19, giv venligst besked til Jannie Bak Pedersen på jbp@okologi.dk. Har du spørgsmål, kontakt Jannie.

Download information til print (PDF)

Vi glæder os til at modtage jeres arrangementer - og til at se jer igen!

Tilmeld arrangement

Arrangementet

FILE UPLOAD NOT IMPLEMENTED

Hvem afholder arrangementet?

Kontakt

Torben Blok

Markedschef, Foodservice

Jannie Bak Pedersen

Kontakt Projekt- og HR-chef, Mette Villekær

Luk (Esc)