Økologiske aktiviteter 2021
Spot på økologiske aktiviteter i 2021
I Økologisk Landsforening glæder vi os til at ses igen i 2021. Vi vil hjælpe med at skabe så stor opmærksomhed som muligt på alle de økologiske aktiviteter, som branchen planlægger at afholde i 2021, så vi igen kan samle forbrugere, producenter, køkkener og virksomheder og øvrige interessenter om at sætte fokus på økologiske produkter.
Derfor vil vi markedsføre alle planlagte faglige kampagner og events, der kan bidrage til at øge salget og forbruget af økologiske fødevarer og sætte fokus på økologi, klima, bæredygtighed, sundhed og velsmagende måltider i foodservicebranchen. Vi udvikler en årskalender for alle sæsonaktuelle, økologiske kampagner og events, som vi jævnligt vil markedsføre og udsende til hele foreningens netværk med særligt fokus på køkkener, kantiner og brancheforeninger.
Skab øget fokus på kampagner og events og øget omsætning
Indsend din beskrivelse af arrangementet herunder.
Vi har brug for følgende:
- Kort beskrivelse af arrangementet inkl. evt. øvrige medvirkende, målgruppe, formål, budskab og mødeform (fysisk/virtuelt)
- Tidspunkt (måned, hvis præcis dato endnu ikke kendes)
- Information om tilmelding inkl. frist
- Link til yderligere information
- Gerne illustrative fotos
Hvis arrangementet ændres på et senere tidspunkt, f.eks. pga. restriktioner til begrænsning af spredning af Coronavirus/COVID-19, giv venligst besked til Jannie Bak Pedersen på jbp@okologi.dk. Har du spørgsmål, kontakt Jannie.
Download information til print (PDF)
Vi glæder os til at modtage jeres arrangementer - og til at se jer igen!
Kontakt
Torben Blok
Markedschef, Foodservice
Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.