Økologi og FN's 17 Verdensmål

Økologisk Landsforening inviterer til temadag onsdag den 26. september fra kl. 10-20 med fokus på bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Er du madprofessionel? Kom til temadag om økologi og FN's 17 Verdensmål

Dagen henvender sig til madprofessionelle.

Kontakt Malene Jensen på mje@okologi.dk eller 40 63 35 15 for at høre nærmere.

Deadline for tilmelding er den 13. september.


FN’S 17 VERDENSMÅL Hvad rummer de? Hvilke tiltag er nødvendige? Kommer Danmark til at opfylde målene; hvor langt er vi nu?   


• Pia Olsen Dyhr Partiformand for SF. Danmarks grønne parti gennem en menneskealder med afgørende indflydelse på udviklingen omkring klima, miljø og natur.


• Steen Hildebrandt Samfundsrevser og forfatter til bla.bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN’s 17 verdensmål i et dansk perspektiv”.
VERDENSMÅLENE I PRAKSIS Hvordan kan verdensmålene blive et pejlemærke for udviklingen af din forretning? Hør to spændende indlægholdere, som begge har afprøvet det i praksis.
 
• Christian F. Puglisi Kok og indehaver af Relæ, Mirabelle og Manfreds. Med både Michelin-stjerne og det økologiske spisemærke i guld   


 • Jette Ebbekær Thomsen Direktør for bæredygtig udvikling hos Groconsult. Rådgiver og understøtter virksomheder i at udvikle deres organisation i en miljøvenlig og bæredygtig retning.

Vi høster råvarer og tilbereder vores egen middag under kærlig vedledning af Lone og Søren og smager deres udsøgte egenproducerede vine.

Glæd dig til at høre Adm. direktør i Økologisk Landsforening, Helle Borup Friberg holde aftenens festtale med et bud på den økologiske fremtid.

Pris: 1500,- inkl. middag
Tilmelding til Malene Jensen, mje@okologi.dk

 

 

 

Er dit køkken ikke medlem? Læs mere her