Kom med til messen Bite Copenhagen

Det er en enestående mulighed for inspiration og rådgivning, som hotel-, café- og restaurationsbranchen får på årets messe Bite Copenhagen.

Økologisk Landsforening er stærkt repræsenteret på messen Bite Copenhagen, der for første gang løber af stablen den 24. og 25. august i Forum.

Et økologisk inspirationsområde, det økologiske spisemærke, omlægning til økologi på hotel/café/restaurant og overrækkelse af Årets Økopris er blot nogle af de aktiviteter, du kan opleve på messen.

Hvordan kommer man i gang med at omlægge til økologi, og hvorfor er det godt for forretningen? Hvilke økologiske tendenser rører på sig inden for hotel-, café- og restaurationsbranchen? Og hvad kræver det at få det økologiske spisemærke?

Det vil Økologisk Landsforening, Hotel- og Restaurantskolen, Fødevarestyrelsen og Landbrug & Fødevarer sammen gøre restaurationsbranchen klogere på til Bite Copenhagen, der finder sted for første gang som en del af Copenhagen Cooking i Forum sidst i august. De fire aktører står bag Øko-zonen, som har en stribe økologiske aktiviteter og tilbud på programmet henover messedagene.

I det økologiske inspirationsområde kan man bl.a. møde folkene bag hotelkæden Comwell, Café Vesterå og restaurant The Balcony og høre, hvordan det for nyligt er lykkedes dem at opnå det økologiske spisemærke i bronze. 

Om arrangementet

Hent programmet her