Styrk dit salg af økologiske fødevarer

Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det kan være udfordrende for små og mellemstore økologiske virksomheder at følge med den rivende udvikling og udnytte alle potentialer. Det stiller vi skarpt på på en række inspirations- og uddannelsesdage, hvor du sammen med andre økologiske virksomheder får nyeste viden om markedet, potentialer og afsætningsmuligheder.

Velkommen til inspirations- og uddannelsesdage!

Inspirerende oplæg, faglige workshops, videndeling med dit netværk og praktisk anvendelig viden, du kan bruge i det daglige arbejde - alt det får du på inspirations- og uddannelsesdagene, som er særligt målrettet små og mellemstore økologiske virksomheder. Emnerne er særligt udvalgt med udgangspunkt i de udfordringer, virksomheden typisk møder, og de potentialer, der kan være for at styrke salget fremadrettet. Fælles for dagene er, at du sammen med dit netværk kommer i dybden med emnet og får brugbare værktøjer til dit daglige arbejde. Klik på boksene herunder og læs mere om hver enkelt inspirations- og uddannelsesdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.