Det gode møde med indkøberen

Kom til inspirations- og uddannelsesdag målrettet økologiske virksomheder og bliv meget klogere på kontakt med indkøbere, præsentation af virksomhed, produkter og koncepter og forhandlingsstrategi.

Hvad er indgangsnøglen til en indkøber? Hvordan får din virksomhed kontakt til indkøberen, hvad er den bedste henvendelsesmåde, og hvordan præsenteres produkter og koncepter? Hvilke forventninger har indkøberen til et møde og en forhandling – og hvordan forbereder din virksomhed sig bedst? Vær med når vi stiller skarpt på forventninger, præsentation og forhandlingsstrategi på det gode møde med indkøberen.

Program

09.30: Morgenbrød, velkomst og præsentation

10.00: Det gode møde med indkøberen – forberedelse og spilleregler v/ Ove Lindbjerg, Effectlab

12.00: Frokost

13.00: En detail-indkøbers forventninger v/Hanna Schaldemose, Proceskonsulent, Coop Danmark

13.45: En Foodservice-indkøbers forventninger v/Kim Solberg, BC Catering

14.30: Workshop: hvordan forbereder du dig bedst til mødet med indkøberen?

15.30: Afrunding og tak for i dag!

Tid, sted og tilmelding

Praktisk

Pris

Det er gratis at deltage, men der opkræves et gebyr i tilfælde af no-show på 750 kr. ekskl. moms. Tilmelding er bindende.

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.