Inspirationsdag for økologiske virksomheder

Gå ikke glip af årets inspirationsdag for økologiske virksomheder. Få nyeste viden om den økologiske markedsudvikling i ind- og udland, forbrugertrends, faglige input og inspiration fra oplæg om aktuelle emner og sparring med dit netværk fra hele den økologiske branche.

Vær med når vi samler Danmarks økologiske virksomheder til en inspirerende dag med aktuelle oplæg, dugfriske opdateringer fra markedet for afsætning af økologiske varer til eksport og på hjemmemarkedet i detail og foodservice. Du får nyeste viden om udviklingen i efterspørgslen på økologiske produkter nu og fremadrettet samt de vigtigste forbrugertrends på økologimarkedet. Bliv opdateret sammen med dine kollegaer fra andre økologiske virksomheder og få masser af ny inspiration til udviklingen af din virksomhed på årets faglige inspirationsdag for økologiske virksomheder.

Tid, sted og tilmelding

Praktisk

Pris

Deltagerbetaling er 450 kr. ekskl. moms. Tilmelding er bindende.

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.