Inspirationsdag for økologiske virksomheder

Med FN’s 17 verdensmål og Økologisk Landsforenings mål om 30 pct. økologi på markerne og i butikkerne i 2030 som pejlemærker, indbyder vi til en fælles dag med fokus på mere og bedre økologi!

Connie Hedegaard og FN's Verdensmål

Med FN’s 17 verdensmål og Økologisk Landsforenings mål om 30 pct. økologi på markerne og i butikkerne i 2030 som pejlemærker, indbyder vi til en fælles dag med fokus på mere og bedre økologi. Kom og hør tidl. EU-kommisær og minister Connie Hedegaard holde oplæg om FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling og økologiske virksomheders  bidrag og indsats til at nå målene.

Markedschef Michael Langberg præsenterer Økologi 3.0

I 2020 fylder Ø-mærket 30 år og vi vil i den anledning præsentere den økologiske 30-års plan og den nye bæredygtige vision for økologi 3.0!

Sammen om nye mål for økologien i 2030

På Inspirationsdagen kommer vi rundt om økologien, som den udfolder sig i al sin mangfoldighed i virksomhederne, i detailhandlen, de professionelle køkkener, på eksportmarkederne og ved de store forbrugerevents på gårdene – og vi kigger fremad mod fremtidige mål for økologiens udvikling.

Husk at tilmelde dig og dine kollegaer årets Inspirationsdag for økologiske virksomheder. Du får en faglig inspirerende dag med dit økologiske netværk, som kommer omkring hele det økologiske marked, ser fremad mod nye mål for bæredygtig udvikling og giver rum til netværk og økologiske overraskelser!

Præsentationer

Invitation til print

Program

Konferencier: Michael Langberg, Markedschef, Økologisk Landsforening

 • 9.00: Registrering og økologisk morgenkaffe
 • 9.30: Velkomst v/ Helle Borup Friberg, Adm. Direktør, Økologisk Landsforening
 • Det økologiske marked lige nu v/ Michael Langberg, Markedschef, Økologisk Landsforening
 • Mod nye rekorder i eksporten v/Pernille Bundgård, Markedschef, Eksport, Organic Denmark
 • Hvor skal væksten komme fra i detailhandlen? V/Henrik Hindborg, Markedschef Detail, Økologisk Landsforening
 • Økologi på menuen v/Torben Blok, Markedschef, FoodService, Økologisk Landsforening
 • Key Note: FN’s 17 verdensmål v/Connie Hedegaard, fhv. EU-kommissær og minister i Danmark
 • Nyd økologisk frokost fra Comwell, som har Det Økologiske Spisemærke i Bronze
 • FN’s 17 verdensmål – set med flere øjne v/Cecilie Thorsmark, CEO, Copenhagen Fashion Week, Bent Hübertz, CMO, KLS PurePrint
 • Dansk gastronomi nu med økologi v/Morten Juul Andersen, Direktør, Kokkelandsholdet, og Jeppe B. Lundorf, Salgschef, Østjysk Vinforsyning
 • Økologisk kaffe fra KoffiBoys
 • Tre på stribe om 30 pct. økologi i 2030 v/Henrik Biilmann, CEO, Friland, Kirsten Secher Willumsen, Direktør, Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, og Peder Gerhardt Jessen, Salgs- og Marketingdirektør, Thise Mejeri
 • 30 år med Ø-mærket - tid til økologi 3.0 v/ Michael Langberg, Markedschef, Økologisk Landsforening
 • 15.30: Fri leg og fejring med økologiske bobler v/Sparkling Tea

Tid, sted og tilmelding

Inspirationsdagen afholdes mandag d. 2. september 9.00 – 15.30 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. Pris for at deltage hele dagen inkl. fuld økologisk forplejning er 450 kr. ekskl. moms Der er begrænset antal pladser, tilmelding er bindende og af hensyn til bestilt forplejning er der no-show-gebyr på 750 kr. pr. deltager.

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirationsdag for økologiske virksomheder

Inspirationsdag for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.