Private label - en fordel eller en ulempe for økologien?

Kom med til en temadag, hvor vi sætter Private Label i fokus – set med økologiens øjne. Få indblik i regler, rammer, fordele og ulemper for virksomheden ved en Private Label-strategi.

Hvad er Private Label? Hvad er virksomhedernes fordele eller ulemper ved at vælge en Private Label-strategi? Hvad er spillereglerne for Private Label i samhandlen med detailhandlen? Der er mange holdninger til private label på det økologiske marked. I løbet af dagen afdækker vi fordele og ulemper i teori og i praksis med oplæg fra både producenter og detailhandlen.

Program

9.30 – 10.00: Velkomst, formiddagskaffe og brød

10.00 – 11.30: Private label – en fordel eller ulempe for økologien? v/Henrik Hindborg, markedschef, detail og Birgitte Jørgensen, chefkonsulent, Økologisk Landsforening

11.30 – 12.30: Case: supermarkedskæde præsenterer krav og muligheder

12.30 – 13.15: Frokost

13.15 – 14.15: Lidls Private Label-strategi samt krav til leverandører og produkter v/Khalil Taleb, Indkøbschef, Lidl Danmark K/S

14.15 – 14.30: Kaffepause

14.30 – 15.00: Thise Mejeri og CoBranding – hvilke muligheder giver det? v/ Peder G. Jessen, Salgsdirektør

15.00 – 15.30: Naturfrisk Group A/S og Private Label v/Tørk Eskild Furhauge, koncerndirektør og administrerende direktør

15.30 – 16.15: Rundvisning på Nyborg Destilleri – særskilt tilmelding nødvendig

Tilmelding

Pris og tilmeldingsinformation

Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende og der opkræves gebyr ved framelding eller no-show på 750 kr. ekskl. moms pr deltager. Alle deltagere får udleveret rapporten "Organic Private Labels in Europe", udarbejdet af Ecovia Intelligence for Økologisk Landsforening.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Birgitte Jørgensen (mail bij@okologi.dk / tlf. 24 34 90 49) eller Jannie Bak Pedersen (mail jbp@okologi.dk / tlf. 41 90 20 11).

Private Label

Arrangementet er en del af projektet Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder, som gennemføres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.