Virksomheden på sociale medier

Kom til uddannelses- og inspirationsdag og styrk rækkevidden og effekten din virksomheds markedsføring på sociale medier.

Hvad er virksomhedens muligheder på sociale medier, og hvilken værdi giver det virksomheden at investere ressourcer i f.eks. Facebook, LinkedIn og Xing? Kan sociale medier bruges aktivt til markedsføring og branding til detailhandlen og direkte til forbrugere – og hvordan opnås størst rækkevidde og effekt? Hvad er effekten af at samarbejde med bloggere og influencere i markedsføringen? Bliv opdateret på de nyeste SoMe-tendenser for virksomheder og få værktøjerne til at udnytte virksomhedens muligheder bedst muligt.

Program

Offentliggøres snart her på siden.

Afholdes

Praktisk

Pris

Det er gratis at deltage, men der opkræves et gebyr i tilfælde af no-show på 750 kr. ekskl. moms. Tilmelding er bindende.

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.