Økologi i efterskolekøkkenet
I kan lære eleverne alt mellem jord og bord, når det er fedt at være med i køkkenet. Derfor har I en særlig mulighed for at gå forrest i den grønne omstilling.
I Økologisk Landsforening mener vi, at efterskolerne er en unik platform for at skabe bæredygtige forandringer gennem fællesskab og madglæde. Og her danner efterskolekøkkenet en unik ramme.
Økologisk Landsforening tilbyder forløb målrettet efterskolernes elever og køkkenansatte, ofte gennem en helhedsorienteret indsats, hvor både ansatte og elever involveres. På den måde fremmer vi bæredygtige forandringer, der holder i længden.
Kontakt os meget gerne for mere information.
Arbejder du i køkkenet på en efterskole, er du en rollemodel, der har et ansvar for andre mennesker. Uanset, hvordan man vender og drejer det, så spejler jeres elever sig i det, I gør – også i køkkenet.
I kan lære eleverne alt mellem jord og bord - hvis det er fedt og spændende at være i køkkenet. Det er blandt andet også derfor, at køkkenet har en særlig mulighed for at gå forrest i den bæredygtige omstilling. I har elevernes tid, råvarer I kan røre ved og en fælles arbejdsdag, hvor I kan tale om og i praksis vise eleverne, hvad I sammen kan gøre for at bidrage til en bæredygtig fremtid gennem hverdagens beslutninger på jeres skole.
Herunder finder du inspiration og opskrifter, der er afprøvet og virker i en spisesal, fyldt med kvalitetsbevidste og til tider kritiske elever.