Om os

Økologi - fordi vi kun har en planet

Forestil jer en måde at dyrke, producere, tilberede og forbruge mad på, hvor vi giver mere tilbage til vores jord og hinanden, end vi tager. Forestil jer et landbrug, der bidrager til at løse biodiversitets- og klimaudfordringerne, og som ikke forurener vores natur, hav og drikkevand. Hvor husdyr lever gode, natur­lige liv. Hvor den mad vi spiser, og måden vi spiser den på, gør os sundere og gladere. Forestil jer en verden, der tænker og handler økologisk hele vejen fra jorden til bordet.

Frugtbar jord, sunde måltider og gode dyreliv er tre helt cen­trale økologiske mærkesager. Økologisk Landsforening skaber forandring i fællesskab med vores medlemmer, og foreningens store styrke er, at den altid har været en forening for de forandringsparate.

Økologisk Landsforening understøtter et landbrug, en madkultur og en fødevareproduktion i konstant udvikling, som bidrager til at løse nogle af klodens største udfordringer.

For der er ikke længere nogen tvivl om, at vi ikke kan blive ved med at dyrke vores jord og producere vores mad, som vi gør i dag. Der er behov for, af det danske madsystem omstilles, at vi skal producere, forbruge og spise på en ny måde, hvor økologi er en del af løsningen.

Vores mål er, at økologien i 2030 udgør 25 pct. af det danske landbrugsareal og 25 pct. af det danske fødevareforbrug

Økologisk Landsforening er landets eneste uafhængige økologiske stemme. Vi arbejder 100 pct. for økologien og altid med økologiens og økologers interesser for øje.

Vi nytænker landbruget, landskabet, politik, håndværk og markedsrelationer: Vi støtter og inspirerer økologiske landbrug, virksomheder og køkkener i deres udvikling for at blive mere bæredygtige. Samtidig arbejder vi for en ambitiøs økologisk vækst og politik.

Det gør vi til gavn for vores medlemmer, til gavn for økologien og til gavn for planeten.

Om Os Ikon Med Luft
Luk (Esc)