Har husdyrene en rolle i fremtidens fødevaresystem?
Hvordan forener man husdyrproduktion med stigende klimakrav, plads til natur og biodiversitet og en voksende verdensbefolkning, der alle skal mættes?
MÅLGRUPPE
Netværksgrupper, virksomheder, detail mv.
VARIGHED
2 - 3 timer
PRIS OG LOKATION
Efter aftale
Det store fokus på behovet for at reducere udledningen af drivhusgasser har sat husdyrproduktionen under et gevaldigt pres.
Så hvordan ser fremtiden egentlig ud for husdyrproduktionen i Danmark, og er den stadig en del af et landbrug med meget mere fokus på en plantebaseret fremtid?
Hvordan forener man husdyrproduktion med stigende klimakrav, plads til natur og biodiversitet og en voksende verdensbefolkning, der alle skal mættes?
Dette søger Økologisk Landsforenings Landbrugs- og fødevarepolitiske chef, Sybille Kyed, at besvare i dette oplæg.
Hvad får vi ud af at deltage?
Løsningsmodel
Indsigt i Økologisk Landsforenings bud på en løsningsmodel på fremtidens udfordringer
Indsigt
Indsigt i hvilken rolle husdyrene kan spille i fremtidens fødevaresystem
Bud på fremtidens tallerken
Et bud på sammensætningen af fødevarer på danskernes tallerken i fremtiden