Har husdyrene en rolle i fremtidens fødevaresystem?

Hvordan forener man husdyrproduktion med stigende klimakrav, plads til natur og biodiversitet og en voksende verdensbefolkning, der alle skal mættes?

En økologisk, fritgående, brun høne står midt i grønt, højt græs.

MÅLGRUPPE

Netværksgrupper, virksomheder, detail mv.

VARIGHED

2 - 3 timer

PRIS OG LOKATION

Efter aftale

Det store fokus på behovet for at reducere udledningen af drivhusgasser har sat husdyrproduktionen under et gevaldigt pres.

Så hvordan ser fremtiden egentlig ud for husdyrproduktionen i Danmark, og er den stadig en del af et landbrug med meget mere fokus på en plantebaseret fremtid?

Hvordan forener man husdyrproduktion med stigende klimakrav, plads til natur og biodiversitet og en voksende verdensbefolkning, der alle skal mættes?

Dette søger Økologisk Landsforenings Landbrugs- og fødevarepolitiske chef, Sybille Kyed, at besvare i dette oplæg.

Hvad får vi ud af at deltage?

Løsningsmodel

Indsigt i Økologisk Landsforenings bud på en løsningsmodel på fremtidens udfordringer

Indsigt

Indsigt i hvilken rolle husdyrene kan spille i fremtidens fødevaresystem

Bud på fremtidens tallerken

Et bud på sammensætningen af fødevarer på danskernes tallerken i fremtiden

Kontakt Økologisk Landsforenings markedsteam

Business Development Manager, Marked

Peter Rasmussen

Måske du også kunne være interesseret i...