Økologisk Landsforenings markedsteam tilbyder forskellige konsulentydelser særligt rettet mod fødevare- og salgsvirksomheder, som ønsker sparring, konkrete redskaber og viden med fokus på økologi.

Derudover tilbyder vores foodservice-team oplæg, workshops, rådgivning og inspiration til professionelle køkkener, der ønsker at komme i gang eller videre med økologisk omlægning.

Den landbrugsfaglige rådgivning står vores datterselskab ØkologiRådgivning Danmark for.

Om Os

OM OS

Økologisk Landsforening udvikler og udbreder økologien i fællesskab med vores medlemmer, som inkluderer alle led i kæden fra jord til bord. Fællesskabet og mangfoldigheden blandt vores medlemmer bruger vi aktivt til at styrke og sikre en bred opbakning til økologien.

Foreningen

BLIV MEDLEM

Bliv del af et økologisk fællesskab. Bliv medlem af Økologisk Landsforening og vær med i arbejdet for mere og bedre økologi i Danmark.

I får også adgang til en masse fordele som medlem.

Kontakt os for at høre mere:

Peter Rasmussen

Business Development Manager

Hos Økologisk Landsforening arbejder jeg på at få udviklet en ny platform for foreningen, som skal bidrage med indsatser, så vi når endnu længere ud med de gode økologiske budskaber. En del af det arbejde består blandt andet i at kigge foreningens mange tilbud i sømmene, så vi som forening lever op til de forventninger vores nuværende medlemmer/nye medlemmer måtte have. Jeg også en del af foreningens detailteam, hvor jeg varetager foreningens indsatser over for dele af detailhandlen i Danmark. I den forbindelse har jeg et specifikt KAM-ansvar for dagligvarekæderne i Dagrofa, Løvbjerg, Aldi og nemlig.com.

Luk (Esc)