Konsulentydelser og rådgivning

Økologisk Landsforenings markedsteam tilbyder forskellige konsulentydelser særligt rettet mod fødevare- og salgsvirksomheder, som ønsker sparring, konkrete redskaber og viden med fokus på økologi.

Derudover tilbyder vores foodservice-team rådgivning og inspiration til professionelle køkkener, der ønsker at komme i gang eller videre med økologisk omlægning.

Den landbrugsfaglige rådgivning står vores datterselskab Økologi Rådgivning Danmark for.

Du kan læse meget mere om alle vores tilbud herunder.

Raadgivning Foto Moment Studio 05

Udvikling af virksomheds- og produktpræsentationer

Virksomhedens salgsmateriale er afgørende for at skabe kendskab, salg og distribution. Vores konsulenter giver helt konkrete hjælp til at lykkes med indsalget og kan præsentere din virksomhed attraktivt for nye kunder.

Pris fra 5.000,-


Arrangement2

Økologiske netværksmøder og konferencer

Savner du faglig sparring, den rigtige leverandør eller viden fra den anden ende af den økologiske værdikæde? Vores konsulenter skaber arrangementer, der sætter din virksomhed sammen med relevante og potentielle samarbejdspartnere og eksperter.

Pris fra 10.000,-


Raadgivning Foto Moment Studio 20

Go-to-market-strategi

Mangler I den helt konkrete handlingsplan for at lykkes på det økologiske marked herhjemme eller på et eksportmarked? Vores konsulenter hjælper jer med at få forvandlet jeres strategi til en konkret og succesfuld handlingsplan.

Pris fra 10.000,-


Workshop2

Food for Thought - økologisk workshop

Få inspiration til din næste produktsucces eller lær den økologiske forbruger(marked) at kende gennem oplæg og seminarer.

Pris fra kr. 10.000,-


Raadgivning Foto Moment Studio 18

Få kortlagt jeres økologiske markedspotentialer

Står I med et salgsklart økologisk koncept, men mangler nøglerne til markedet? Vi hjælper med jeres markedsplan og med at åbne døre til eksport- eller hjemmemarkedskunder.

Pris fra kr. 15.000,-


Kontakt os for at høre mere:

Peter Rasmussen

Projektleder og markedskonsulent

Luk (Esc)