Her finder du en liste over restauranter, cafeer, hoteller og konferencesteder, der har opnået Det Økologiske Spisemærke.
Det statskontrollerede økologiske mærke tildeles til køkkener, der anvender en betydelig andel økologiske råvarer i deres arbejde.
Det Økologiske Spisemærke findes i tre niveauer.
Guld: 90-100% økologiske råvarer
Sølv: 60-90% økologiske råvarer
Bronze: 30-60% økologiske råvarer
Mærket gør det synligt for gæster og kunder, at spisestedet gør en indsats for natur, miljø og dyrevelfærd ved at anvende økologiske råvarer, der er fri for sprøjtemidler og uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer, samt at råvarerne er produceret ansvarligt og så vidt muligt bæredygtigt.
Ved at vælge et spisested med Det Økologiske Spisemærke er du med til at fremme en mere bæredygtig madkultur – og du kan nyde din mad med vished om, at den er tilberedt med økologiske råvarer.