Tak for din tilmelding
Du vil inden længe modtage en mail fra os. Imens du venter, kan du gå på opdagelse i vores forskellige arrangementer...

29.10.2025
Webinar: Økologisk Markedsupdate - Dagligvaremarkedet Q3 2025
Hvordan er det gået med afsætningen af økologiske fødevarer i dagligvarehandlen? Få overblikket til dette webinar.

Økologipolitik for beslutningstagere
Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende
På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.

Øko-branding til den bæredygtige gæst
Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

Økologiomlægning - kom godt i gang med økologien
Sammen sætter vi fokus på, hvordan I får succes med jeres mål om økologi indenfor budget.

Webinar: De nye grundsmage
Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?

Webinar: Fremtiden er grøn og rød
Markedet for plantebaserede måltider buldrer derudad. Det stiller krav til de madprofessionelles kompetencer og viden.

06.09.2025
Økologisk Høstmarked 2025
Kom til Økologisk Høstmarked den første weekend i september, der er mulighed for oplevelser både den 6. og 7. september.

12.09.2025
Økologisk Inspirationstur for fødevareuddannelserne
Vi inviterer undervisere og elever på landets fødevareuddannelser til en best practice-tur i økologiens verden, hvor råvarer, bæredygtighed og smag er i centrum

18.09.2025
Inspirationstræf på Kalø Økologisk Landbrugsskole
Det røde Ø-mærke fylder 35 år – det skal fejres med fællesskab, økologiske fortællinger og smagsoplevelser du husker.

17.09.2025
Inspirationstræf på Skolerne i Oure
Det røde Ø-mærke fylder 35 år – det skal fejres med fællesskab, økologiske fortællinger og smagsoplevelser du husker.

25.09.2025
Inspirationstræf på Ubberup Kursus og Konferencegård
Det røde Ø-mærke fylder 35 år – det skal fejres med fællesskab, økologiske fortællinger og smagsoplevelser du husker.