Øko-branding til den bæredygtige gæst
Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

MÅLGRUPPE
Hotel- restaurations- og turismebranchen
VARIGHED
2 - 3 timer
PRIS OG LOKATION
Efter aftale
Ønsker I et eksklusivt arrangement sammen med Økologisk Landsforening, hvor vi sætter spot på First Movers tendenser og branding til den bæredygtige gæst?
Kom i godt selskab med Økologisk Landsforening, og bliv sammen klogere på, hvad der rør sig rundt om i hotel- og restaurationsbranchen i ind- og udland.
Sammen med vores dygtige konsulenter tager vi et kig ind i fremtiden.
Hvad får vi ud af at deltage?
Kommunikations know how
Får kommunikeret økologi og bæredygtighed klart og tydeligt (bookingsituationen, salgsaviser, Social, internt i kæden, produkter)
Merværdi
En større forståelse for hvordan økologien skaber merværdi hos jer
Inspiration
Får inspiration til hvordan I bedst kan synliggøre økologien med udgangspunkt i best practice fra ind- og udland
Konkrete next step
Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere konkrete tiltag
Handlingsanvisninger
Får input til at gå fra holdning til handling
ESG
Viden om ESG værktøjet
Vi medbringer ‘best practice’ -eksempler på hvordan I kan nedbringe CO2-aftrykket, styrke værdipositionen og fastholde økologiprocenten.
Kontakt os

Markedschef Foodservice, Marked
Torben Blok

Projektleder og markedskonsulent, Marked