Øko-branding til den bæredygtige gæst

Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

Langborde dækket med hvid dug, tallerkner og bestik i grønne omgivelser

MÅLGRUPPE

Hotel- restaurations- og turismebranchen

VARIGHED

2 - 3 timer

PRIS OG LOKATION

Efter aftale

Ønsker I et eksklusivt arrangement sammen med Økologisk Landsforening, hvor vi sætter spot på First Movers tendenser og branding til den bæredygtige gæst?

Kom i godt selskab med Økologisk Landsforening, og bliv sammen klogere på, hvad der rør sig rundt om i hotel- og restaurationsbranchen i ind- og udland.

Sammen med vores dygtige konsulenter tager vi et kig ind i fremtiden.

Hvad får vi ud af at deltage?

Kommunikations know how

Får kommunikeret økologi og bæredygtighed klart og tydeligt (bookingsituationen, salgsaviser, Social, internt i kæden, produkter)

Merværdi

En større forståelse for hvordan økologien skaber merværdi hos jer

Inspiration

Får inspiration til hvordan I bedst kan synliggøre økologien med udgangspunkt i best practice fra ind- og udland

Konkrete next step

Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere konkrete tiltag

Handlingsanvisninger

Får input til at gå fra holdning til handling

ESG

Viden om ESG værktøjet

Vi medbringer ‘best practice’ -eksempler på hvordan I kan nedbringe CO2-aftrykket, styrke værdipositionen og fastholde økologiprocenten.

 

Kontakt os

Markedschef Foodservice, Marked

Torben Blok

Projektleder og markedskonsulent, Marked

Rita Ramona Høgh

Måske du også kunne være interesseret i...