Økologisk Landsforenings foodservice-team tilbyder oplæg, workshops, rådgivning og inspiration til professionelle køkkener, der ønsker at komme i gang eller videre med økologisk omlægning.

Økologipolitik for beslutningstagere
Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende
På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.

Øko-branding til den bæredygtige gæst
Har I ambitioner om at sætte økologi på dagsordenen ude i kommunens mange køkkener?

Økologiomlægning - kom godt i gang med økologien
Sammen sætter vi fokus på, hvordan I får succes med jeres mål om økologi indenfor budget.

Webinar: De nye grundsmage
Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?

Webinar: Fremtiden er grøn og rød
Markedet for plantebaserede måltider buldrer derudad. Det stiller krav til de madprofessionelles kompetencer og viden.
Kontakt os

Projektleder og markedskonsulent, Marked
Rita Ramona Høgh

Projektleder og markedskonsulent, Marked
Malene Jensen

Markedschef Foodservice, Marked