Toolbox1

Vil du være med til at vise det fantastiske liv, der er på en økologisk gård?

Vi søger værter over hele landet, der har lyst til at invitere forbrugerne ind på de økologiske gårde den 31. august & 1. september 2024.

Til Økologisk Høstmarked fejrer vi, at høsten er i hus, og vi hylder smagen, det lokale madlandskab og dyrker fællesskabet sammen med forbrugerne.

Vi håber, at du har lyst til at åbne stalddørene og være med til at vise danskerne, hvor øko-grøntsagerne gror og øko-dyrene bor.
Det er op til dig, om du vil være med én dag eller begge dage.
Du kan også slå dig sammen med andre økologer i området og holde et fælles høstmarked.


Tilmelding til Økologisk Høstmarked 2024

Find materiale og mere information her:

Kontakt dit Økologisk Høstmarked team herunder:

Malene Jensen

Projektleder og markedskonsulent

Jeg er projektleder for de økologiske forbrugerevents Økodag og Økologisk Høstmarked og er med til at sikre at forbrugerne kan møde og opleve økologien rundt omkring i hele landet. Jeg arbejder også med foreningens indsatser på foodserviceområdet, bl.a. med fokus på øget brug af økologiske bælgfrugter i storkøkkener.

Marie Boudigaard Granlie

Projektkoordinator, forbrugerevents

Jeg sidder i markedsafdelingen, hvor jeg hovedsageligt beskæftiger mig med forbrugerevents, aktiviteter målrettet detailhandlen og foodservicebranchen samt fondsansøgninger. Mine opgaver består blandt andet af planlægning, koordinering og praktik i forbindelse med aktiviteter såsom Økodag og inspirationsdage.

Luk (Esc)