Økologisk Landsforening Bælgfrugter 30112021 Foto Molly Grønberg 19

GRØNT ØKOKØKKEN

- KLIMAUNIVERS FOR MADPROFESSIONELLE

Gå direkte til opskrifter
Accepter venligst marketing cookies

GRØNT ØKOKØKKEN

Klimaunivers for madprofessionelle

Vil du gøre dit køkken mere bæredygtigt og sundt? Grønt Økokøkken tilbyder en række værktøjer og ressourcer, der gør det nemt at fokusere på plantebaserede proteinkilder og reducere madspild.

Vi støtter professionelle køkkener med praktisk vejledning og innovative løsninger, der hjælper dig med at skabe en mere bæredygtig og effektiv drift. Få inspiration til hvordan dit køkken kan bruge økologi til at blive et mere bæredygtigt køkken og lad os sammen fremme en grønnere fremtid.

KOM GODT I GANG

Få inspiration og viden til at komme i gang med at gøre en forskel for klimaet gennem måltiderne i det professionelle køkken Det kræver en lidt anden måde at tænke på og nogle nye arbejdsrutiner, som du får inspiration til her.

KOM GODT I GANG
Økologisk Landsforening Bælgfrugter 30112021 Foto Molly Grønberg 21 Kopi

Lær dine bælgfrugter at kende

At kende dine bælgfrugter er nøglen til at tilberede dem korrekt og få mest muligt ud af deres næringsværdi.

Bælgfrugter som linser, kikærter og bønner kræver forskellige tilberedningstider og metoder. Ved at forstå deres egenskaber kan du opnå den perfekte konsistens og smag i dine retter.

Lær dine bælgfrugter at kende
Viden

Kommende arrangementer

Økologisk landsforening er vært ved inspirerende workshops og webinarer om bælgfrugter og økologi.

Se mere i vores arrangementskalender og få ekspertviden om bælgfrugtsorter, deres dyrkningsmuligheder og gastronomiske egenskaber.

Se kommende arrangementer
Arrangementer 1

OPSKRIFTER

Du skal kun lære få nye madtricks for at skabe en grønnere menu. Samtidig åbner du døren til et helt nyt madunivers og et nyt gastronomisk sprog med masser af lækre smagsoplevelser og spændende måder at tilberede mad på. Find opskrifterne her.

OPSKRIFTER
Økologisk Landsforening Bælgfrugter 30112021 Foto Molly Grønberg 52 Kopi

Materialer

Her finder du et udvalg af inspirerende materialer - målrettet til dig der skal i gang med at arbejde med bælg i det professionelle køkken.

Find .pdf til at downloade her
Få Økologi På Menukortet

GØR EN ØKOGRØN FORSKEL

Vi skal klimahandle nu, og arbejder du professionelt med mad, kan du og dine kolleger bidrage effektivt til forandringen ved at gøre menuerne grønnere, mindske spild og bruge råvarerne helt op - fx ved at arbejde med Det Økologisk Spisemærke. Hvad er op og ned i klima og bæredygtighed? Det får du svar på her.

GØR EN ØKOGRØN FORSKEL
Efterskole 35 Kopi
Luk (Esc)