Økologisk Inspirationstur for fødevareuddannelserne
Vi inviterer undervisere og elever på landets fødevareuddannelser til en best practice-tur i økologiens verden, hvor råvarer, bæredygtighed og smag er i centrum
Gå til tilmelding
Arrangementsinfo
Tid
12. september 2025 kl. 9-16
Lokation
Mødested: Haraldskær Sinatur Hotel & Konference - Skibetvej 140 7100, Vejle
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Gratis
Program
Er du underviser eller elev på en af landets fødevareuddannelser?
Så tag med på en unik og lærerig dag, hvor vi sammen dykker ned i økologiens verden og besøger nogle af Danmarks mest inspirerende økologiske spisesteder og producenter.
Gennem smagsprøver, rundvisninger og dialog med ildsjæle i branchen får I ny viden og konkrete værktøjer til at bringe økologien tættere på jeres hverdag.
Program for dagen
Vi mødes på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference kl. 9.00
Morgenmad i orangeriet og rundvisning v. Ninna Bundgaard Christensen, Hotelchef
Besøg hos den økologiske grøntsagsproducent, Axel Månsson
Rundvisning og oplæg v. Dorrit Andersen, Konsulent v. Root Consult
Besøg hos den økologiske fjerkræproducent Gothenborg
Frokost med økologisk fjerkræ, rundvisning på markerne omkring og oplæg om økologisk fjerkræproduktion v. Lone Hedegaard
Vi kører samlet i bus fra Haraldskær og ud til Månsson og Gothenborg. Dagen slutter når vi er tilbage på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference kl. 16.00
Der vil være et begrænset antal pladser og tilmeldingen er derfor først til mølle!
Vi glæder os til at se jer til en dag med fokus på økologi, kvalitet og bæredygtighed. Hvor I får inspiration og tid til netværk på tværs af forskellige uddannelsessteder.
Vi ses!
Tilmelding
Kontaktpersoner

Projektleder og markedskonsulent, Marked
Rita Ramona Høgh

Projektkoordinator, Projekt og HR
Sarah Schelde Hansen

Projektleder og markedskonsulent, Marked