Netværksarrangement - Økologiens rolle i fremtidens måltid
Et netværksarrangement om fælles retning og samarbejde i værdikæden
Gå til tilmelding
Arrangementsinfo
Tid
3. september 2025 - kl. 10.00 - 15:00
Lokation
Månsson, Grarupvej 15, 7330 Brande
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Gratis
Program
Hvordan kan økologien bidrage til fremtidens måltider og forbrug?
Den 3. september samler Økologisk Landsforening hele den økologiske værdikæde til en inspirerende dag med faglig fordybelse, netværk og markbesøg hos Månssons i Brande.
Vi sætter fokus på mad og sundhed – og hvordan økologien bidrager til bæredygtige, sunde fødevarer og nye forbrugerbehov. Dagen byder på stærke oplæg, levende debatter og konkrete oplevelser i marken.
Arrangementet har til formål at styrke sammenhængskraften i værdikæden og skabe fælles forståelse for de økologiske produktionsmetoder. Vi vil bygge bro mellem aktørernes forskellige forventninger og krav – fra landmænd og producenter til detail og forbrugere.
Derfor skal du med
- Få indsigt i markedstendenser og forbrugeradfærd
- Oplev økologien i praksis – kom med helt ud i marken og mærk forbindelsen fra jord til bord
- Deltag i dialog og netværk på tværs af værdikæden, der fremmer samarbejde og vidensdeling
Kom og hør interessante oplæg fra blandt andet
- RASMUS PREHN Direktør i Økologisk Landsforening og tidligere fødevareminister
- UMAHRO CADOGAN Ernæringsekspert og forfatter, kendt fra TV-programmet ”Kan man spise sig rask?”
- FLEMMING BIRCH Markedsanalytiker og konsulent med 20+ års erfaring i fødevarebranchen
Programindhold (foreløbig)
- Markedsbrief inkl. købsmotiver, v. Økologisk Landsforening
- Den bevidste og SUNDE forbruger (forbrugertrends), Flemming Birch
- Maden taler til kroppen, Umahro Cadogan
- Paneldebat om fremtidens sunde fødevarer, Dagligvarekæder + Umahro
- Frokost
- Markbesøg
- Sundhedseffekter v. Økologisk græsmælk, Innovationscentret for Økologi
- Økologi & ESG, Mette Toftegaard fra BDO