Køkkenomstilling Jammerbugt og Halsnæs Kommune

Januar 2025 – December 2025

Nærbillede af hænder der skærer gulerødder i et kantinekøkken

Om projektet

Projektets formål er at hæve antallet af økologiske og bæredygtige måltider i de professionelle køkkener ved at give køkkenpersonalet brugbar viden og værktøjer omkring bl.a. økologi og det grønne måltid.

Projektet er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening, Haaning & Merrald, Køkkenkultur, samt Jammerbugt og Halsnæs Kommune. Projektet vil give de deltagende køkkener kompetencerne og værktøjerne til at omlægge de daglige måltider i en mere økologisk og grønnere retning.

Projektleder

Torben Blok

Projektperiode

Januar 2024 – december 2024

Deltagere/målgruppe:

I dette projekt deltager samlet 36 institutioner fordelt på modtagerplejehjem og daginstitutioner. 53 Køkken-medarbejdere og 38 måltidsmedarbejdere deltager i kompetenceudviklingen.

Finansiering:

Støttet af Fonden for økologisk landbrug, Finansieret af Den Europæiske Union – NextGenerationEU.

Lignende projekter