Køkkenomstilling Jammerbugt og Halsnæs Kommune
Januar 2025 – December 2025
Om projektet:
Projektets formål er at hæve antallet af økologiske og bæredygtige måltider i de professionelle køkkener ved at give køkkenpersonalet brugbar viden og værktøjer omkring bl.a. økologi og det grønne måltid.
Projektet er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening, Haaning & Merrald, Køkkenkultur, samt Jammerbugt og Halsnæs Kommune. Projektet vil give de deltagende køkkener kompetencerne og værktøjerne til at omlægge de daglige måltider i en mere økologisk og grønnere retning.
Projektleder:
Torben Blok
Projektperiode:
Januar 2024 – december 2024
Deltagere/målgruppe:
I dette projekt deltager samlet 36 institutioner fordelt på modtagerplejehjem og daginstitutioner. 53 Køkken-medarbejdere og 38 måltidsmedarbejdere deltager i kompetenceudviklingen.
Finansiering:
Støttet af Fonden for økologisk landbrug, Finansieret af Den Europæiske Union – NextGenerationEU.