GARTNERENS BOLOGNESE

ØKOLOGISK BOLOGNESE MED GRØNNE LINSER

Accepter venligst marketing cookies

INGREDIENSER

10 personer
100 g løg i tern af 1 x 1 cm
30 g hvidløg, finthakket
20 g timian, finthakket
33 g olie
160 g knoldselleri i tern af 1 x 1 cm
160 g gulerod i tern af 1 x 1 cm
130 g tomatpure
800 g hakket tomat
400 g tomatjuice
800 g hvidkål, hakket 0,5 mm
3 g sellerisalt
250 g quorn eller hakkede svampe
250 g kogte grønne linser
8 g frisk oregano frisk, grofthakket
8 g frisk salvie frisk, grofthakket
50 g revet parmesan
10 g salt
3 g friskkværnet peber

ØKOLOGISK BOLOGNESE MED GRØNNE LINSER

Steg løg, hvidløg og timian i olie til løgene får farve. Tilsæt selleri, gulerødder, tomatpure, tomat og tomatjuice og bring i kog.

Tilsæt hvidkål, sellerisalt, quorn og linser og kog retten i 10 til 15 minutter.

Tilsæt oregano, salvie og revet parmesan. Smag til med salt og peber. Retten vinder i smag ved at trække et par timer eller natten over inden servering.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)