Madkulturens rapport; hvordan styrker vi dansk økologisk frugt og grønt?

Vi tager debatten med afsæt i Madkulturens rapport og Madtankens anbefalinger – kom og vær med

Røde økologiske æbler hænger på en gren omgivet af grønne blade.

Arrangementsinfo

Tid

Onsdag den 14. januar fra 12.30 til 16.00

Lokation

Økologihaven, Brændekildevej 43, 5250 Odense SV

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Gratis

Program

Frugt og Grøntudvalg og Udvalget for Småskalaproduktioner i Økologisk Landsforening inviterer til åbent møde om Madkulturens rapport om dansk frugt og grønt.

Med udgangspunkt i Madkulturens rapport om dansk frugt og grønt, samt Madtankens anbefalinger for en målrettet indsats for salg af dansk frugt og grønt, tager vi diskussionen om fremtiden for den økologiske frugt og grøntbranche.

Forslag, kritik, og gode historier er velkomne.

Program:

  • 12.30 Velkomst ved forpersonerne i udvalgene for frugt og grønt og småskalaproduktioner
  • 12.40 Rundvisning hos Økologihaven. Virksomheden producerer over 20 mio. økologiske krydderurter årligt i væksthus.
  • 13.45 Madkulturens analyse om dansk frugt og grønt og Madtankens anbefalinger, v. Judith Kyst, direktør for Madkulturen
  • 14.15 Kaffe
  • 14.40 Debat om fremtiden for den danske økologiske frugt og grønt branche. Ordstyrer Louise Køster, Rabarbergaarden. Louise har bidraget til rapporten.
  • 15.50 Opsamling
  • 16.00 Tak for i dag

Link til rapporten Madkulturens analyse om dansk frugt og grønt og anbefalinger Vejen frem for dansk frugt og grønt af Madtanken

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendigt og senest fredag den 9. januar på rdv@hortiadvice.dk eller johanne@schimming.dk. Der er begrænsede pladser, så vent ikke til det sidste.

Mødet afholdes af Frugt og Grøntudvalg og Udvalget for Småskalaproduktioner i Økologisk Landsforening.

Foto credit: Jakob Brandt