Udvalget for professionelle køkkener

Udvalget for professionelle køkkener er sammensat af medlemmer fra restauranter, kantiner og offentlige institutioner.

Nærbillede af økologiske boller på en bageplade

De professionelle køkkener spiller en væsentlig rolle, når det handler om at få mere økologi på menuerne i både restauranter, kantiner og offentlige institutioner. Og nu bliver der sat endnu mere turbo på med et helt nyt fagudvalg for professionelle køkkener, der bl.a. skal være sparringspartner for Økologisk Landsforenings bestyrelse og politiske arbejde for mere og bedre økologi.

Udvalgsmedlemmer

Forperson, Udvalget for professionelle køkkener

Mona Carøe

Medlem, Udvalget for professionelle køkkener

Mads Dreyer

Medlem, Udvalget for professionelle køkkener

Mads Herskind

Medlem, Udvalget for professionelle køkkener

Ole Roed

Medlem, Udvalget for professionelle køkkener

Pia Haaning Rasmussen

Medlem, Udvalget for professionelle køkkener

Rasmus Rasmussen

Suppleant, Udvalget for professionelle køkkener

Rikke Gryberg

Måske du også kunne være interesseret i...