Cover

Velkommen til generalforsamling 2021

Der er indkaldt til ordinær generalforsamling i Økologisk Landsforening den 5. marts 2021. På grund af de gældende forsamlingsrestriktioner for at begrænse spredning af Coronavirus bliver generalforsamlingen afviklet online.

Se programmet for generalforsamlingen her

Tilmelding

Tilmeld dig den ordinære generalforsamling i Økologisk Landsforening, dialogmøde om forslaget om Ny demokratisk struktur og vedtægter (23. februar) samt fagudvalgenes årsmøder senest to dage før, arrangementerne afholdes.

Værd at vide

Her finder du information om den ordinære generalforsamling, f.eks.ang. deltagelse og stemmeret.

Vær at vide om den ordinære generalforsamling 2021

Fagudvalgenes årsmøder

Fagudvalg afholder online årsmøder i perioden efter generalforsamlingen og indtil udgangen af marts.

Se tidspunkter og dagsordener for fagudvalgenes årsmøder

Årsbrev 2020

I Økologisk Landsforenings årsbrev 2020 finder du spændende inspiration og viden om en del af foreningens arbejde i 2020.

Læs Årsbrevet 2020

Læs om generalforsamlingen 2020

Læs de nyheder, der blev udsendt under generalforsamlingen 2020 på Økologisk Nu.

Læs om generalforsamlingen 2020 på Økologisk Nu

Stor tak til vores sponsorer:

Sponsor Cover