Generalforsamling, repræsentantskabsvalg og fagudvalgenes årsmøder

Generalforsamling 2023

Økologisk Landsforening afholder generalforsamling d. 3. marts 2023.

Læs foreningen vedtægter

Se foreningens bestyrelse

Datoplan for repræsentantsskabsvalg og generalforsamling

Januar-februar: Valg til repræsentantskabet. Læs mere om kandidater og afstemning her.

3. marts: Økologisk Landsforenings Generalforsamling afholdes. Økologisk Landsforenings forperson vælges samt de 6 fritvalgspladser til repræsentantskabet. Umiddelbart efter valgafslutning på Generalforsamlingen Økologisk Landsforenings bestyrelse på baggrund af de 29 valgte personer til repræsentantskabet.

16. marts: Onboarding af nye folkevalgte (Gælder både udvalgsmedlemmer og medlemmer af repræsentantskabet). Praktisk information. Nuværende folkevalgte er også velkomne, hvis de trænger til en genopfriskning.

Økologisk Landsforening vil endnu tættere på vores medlemmer – nu har du chancen!

Medlemmerne af Økologisk Landsforening vedtog på sidste års Generalforsamling en helt ny demokratisk struktur – Repræsentantskabet. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det kræver for at sidde i repræsentantskabet, vigtige datoer, valgprocessen, repræsentantskabets struktur og ikke mindst melde dit kandidatur.