Generalforsamling 2024

DSC06451

Økologisk Landsforenings generalforsamling skydes i gang med årsmøder og temamøder fredag den 1. marts, mens selve generalforsamlingen løber af stablen lørdag den 2. marts 2024.

Begivenhenden afholdes i år på:

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111, 4600 Køge

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen til årsmøder, temamøder og generalforsamling er fredag d. 23. februar 2024.

Valget til repræsentantskabet foregår af to omgange, både inden og på selve generalforsamlingen. Du kan læse mere om repræsentantskabet og dine muligheder for at blive valgt ind her.

Valget til posten som forperson foregår på generalforsamlingen den 2. marts. Vil du stille op? Se, hvordan her.

Spørgsmål og svar

• Jeg er i tvivl om, om jeg er medlem og/eller hvilket medlemskab jeg har?
    Kontakt info@okologi.dk eller ring på +45 87 32 27 00

• Jeg kan kun komme den ene dag. Hvad gør jeg?
    I tilmeldingsformularen skal du krydse af, hvilke dele af programmet du deltager i.

• Fra min virksomhed deltager person A om fredagen og person B om lørdagen. Hvordan skal vi tilmelde os?
    I skal begge tilmelde jer som medlem og blot krydse af, i hvilke dele af programmet I deltager i. På dén måde kan vi se, at der ikke er overlap.

• Kan jeg overnatte?
    Det er muligt at booke overnatning på Comwell Køge Strand og flere andre lokationer.
    Find dine muligheder HER.