Nedbryd barriererne for mere øko grønt på tallerkenen

Januar 2024 – Marts 2025

To hænder holder en trækasse indeholdende økologiske gulerødder, rødbeder og grønkål

Om projektet

Formålet med projektet er at vække større interesse for den plantebaserede kost i den brede befolkning, ved at fremme efterspørgslen af, primært, lokal frugt og grønt i detailhandlen med økologien som løftestang. Det sker via inspiration, der kan flytte forbrugernes adfærd med blandt andet et opskriftsunivers og en toolbox med 20 opskrifter. Der laves også små inspirationsfilm og animationer med henblik på at informere forbrugere.

Projektleder

Helle Bossen

Projektperiode

1. januar 2024 – 31. marts 2025

Deltagere/målgruppe:

Forbrugere, som ønsker at spise mere grønt, men hvor manglende inspiration til nemme, velsmagende familie-retter er en barriere for at ønsket adfærd bliver til reel adfærd.

Finansiering:

Støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer.

Links til anden info eller arrangementside:

Toolbox til økologiske opskrifter med et grønt twist

Kampangesite på ILoveØko

Lignende projekter