ØKOLOGIOMLÆGNING: KOM GODT I GANG MED ØKOLOGIEN
Oplæg og workshop
Sådan får I succes med jeres mål om økologi indenfor budget.
Vi tilbyder nogle inspirerede timer med oplæg og workshop, hvor I som professionelt køkken får:
- Indblik i hvordan I kan få råd til mere økologi indenfor budget
- Belyst om I udnytter potentialet i jeres køkkenplanlægning
- Indsigt i hvor I har huller i jeres indkøb, rutiner og prioriteringer
- Indblik i fremtidens økologiske borger i dit lokalområde
- Viden om økologiens potentiale i den grønne omstilling
Kom i mål med jeres økologiomlægning sammen med Økologisk Landsforening. Sammen sætter vi fokus på, hvordan I får succes med jeres mål om økologi indenfor budget.
Økologisk Landsforening har mere end 30 års erfaring med at rådgive i omlægning til økologi i offentlige køkkener på f.eks. hospitaler, plejehjem og i børneinstitutioner.
Vores dygtige omlægningskonsulenter står klar til at hjælpe jer med få mere økologi på menukortet og rådgivning i mere klimavenlige måltider. I dag er der over 3.400 offentlige og private køkkener med Det Økologiske Spisemærke.
Udfyld formularen nedenunder, så vil vi kontakte dig snarest muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig.
MÅLGRUPPE
Køkkenassistenter, køkkenledere, kost-og eneansvarlige i offentlige køkkener mv.
VARIGHED
4 timer
FORMAT
Forventningsafstemning, anbefalinger og workshop.
LOKATION
Workshoppen afholdes hos jer. Det er også muligt at afholde det i vores lokaler i Agro Food Park 26, 8200 Aarhus N, hvis der er ledigt den ønskede dato.
PRIS
Fra 30.000 kr. *
*Dertil kommer et transportgebyr, varieret efter undervisningssted. Prisen afhænger af deltagerantallet
SEND OS EN FORESPØRGSEL
OM OS
Økologisk Landsforening udvikler og udbreder økologien i fællesskab med vores medlemmer, som inkluderer alle led i kæden fra jord til bord. Fællesskabet og mangfoldigheden blandt vores medlemmer bruger vi aktivt til at styrke og sikre en bred opbakning til økologien.
BLIV MEDLEM
Bliv del af et økologisk fællesskab. Bliv medlem af Økologisk Landsforening og vær med i arbejdet for mere og bedre økologi i Danmark.
I får også adgang til en masse fordele som medlem.
MØD VORES EKSPERTER
Mie Reihs Hegnar
Projektleder og markedskonsulent
Som en del af Markedsafdelingen laver jeg projekter og yder konsulentbistand til Foodservice Danmark. I Økologisk Landsforening er vi drevet af at forene værdier og arbejder hver dag for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet til mere og bedre økologi. Min ekspertise ligger i implementering og eksekvering af sundhedsfremmende og bæredygtige initiativer.
Jeg kan være behjælpelig med at skabe netværk mellem de forskellige markedsled i den økologiske værdikæde, og yder sparring til virksomheder og kommuner, der gerne vil i gang med eller ønsker at øge deres fokus på den grønne omstilling.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om foreningens værditilbud til Foodservice f.eks. økologiomlægning.
Torben Blok
Markedschef, Foodservice
Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.
Rita Ramona Høgh
Projektleder og markedskonsulent
Økologi har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og derfor er arbejdet med Foodservice betydningsfuldt. Som projektleder samarbejder jeg bredt med køkkener og branchen omkring økologien og særligt det økologiske Spisemærke, som er et vigtigt redskab til at opnå og fastholde en høj økologiprocent. Jeg brænder for at finde nye løsninger og samarbejde på tværs af Foreningen.