ØKO-BRANDING TIL DEN BÆREDYGTIGE GÆST
Oplæg
Sådan får du bæredygtighedsstatus.
Vi tilbyder dette inspirerende webinar, hvor I som hotel- og restaurationskæde:
- Får kommunikeret økologi og bæredygtighed klart og tydeligt (bookingsituationen, salgsaviser, SoMe, Internt i kæden, produkter)
- Får inspiration til hvordan I bedst kan synliggøre økologien med udgangspunkt i best practice fra ind- og udland
- Får input til at gå fra holdning til handling
- Får viden om ESG værktøjet
Ønsker I et eksklusivt arrangement sammen med Økologiske Landsforening, hvor vi sætter spot på First Movers tendenser og branding til den bæredygtige gæst?
Kom i godt selskab med Økologisk Landsforening, og bliv sammen klogere på hvad der rør sig rundt om i hotel- og restaurationsbranchen i ind- og udland.
Sammen med vores dygtige konsulenter tager vi et kig ind i fremtiden.
Vi medbringer ‘best practice’ -eksempler på hvordan I kan nedbringe CO2-aftrykket, styrke værdipositionen og fastholde økologiprocenten.
Udfyld formularen nedenunder, så vil vi kontakte dig snarest muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig.
MÅLGRUPPE
Hotel- restaurations- og turismebranchen
VARIGHED
2 - 3 timer
LOKATION
Oplægget afholdes hos jer. Det er også muligt at afholde det i vores lokaler i Agro Food Park 26, 8200 Aarhus N, hvis der er ledigt den ønskede dato.
PRIS
Fra 25.000 kr. *
*Dertil kommer et transportgebyr, varieret efter undervisningssted
SEND OS EN FORESPØRGSEL
OM OS
Økologisk Landsforening udvikler og udbreder økologien i fællesskab med vores medlemmer, som inkluderer alle led i kæden fra jord til bord. Fællesskabet og mangfoldigheden blandt vores medlemmer bruger vi aktivt til at styrke og sikre en bred opbakning til økologien.
BLIV MEDLEM
Bliv del af et økologisk fællesskab. Bliv medlem af Økologisk Landsforening og vær med i arbejdet for mere og bedre økologi i Danmark.
I får også adgang til en masse fordele som medlem.
MØD VORES EKSPERTER
Mie Reihs Hegnar
Projektleder og markedskonsulent
Som en del af Markedsafdelingen laver jeg projekter og yder konsulentbistand til Foodservice Danmark. I Økologisk Landsforening er vi drevet af at forene værdier og arbejder hver dag for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet til mere og bedre økologi. Min ekspertise ligger i implementering og eksekvering af sundhedsfremmende og bæredygtige initiativer.
Jeg kan være behjælpelig med at skabe netværk mellem de forskellige markedsled i den økologiske værdikæde, og yder sparring til virksomheder og kommuner, der gerne vil i gang med eller ønsker at øge deres fokus på den grønne omstilling.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om foreningens værditilbud til Foodservice f.eks. økologiomlægning.
Torben Blok
Markedschef, Foodservice
Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.
Rita Ramona Høgh
Projektleder og markedskonsulent
Økologi har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og derfor er arbejdet med Foodservice betydningsfuldt. Som projektleder samarbejder jeg bredt med køkkener og branchen omkring økologien og særligt det økologiske Spisemærke, som er et vigtigt redskab til at opnå og fastholde en høj økologiprocent. Jeg brænder for at finde nye løsninger og samarbejde på tværs af Foreningen.