LÆR DE DANSKE ØKOLOGISKE BÆLGFRUGTER AT KENDE

Oplæg og workshop


Vi tilbyder nogle inspirerede timer med oplæg og workshop, hvor I som professionelt køkken:

    • Lærer de danske økologiske bælgfrugter at kende
    • Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan
    • Får indblik i fremtidens klimavenlige indkøb
    • Får indblik i hvordan I opnår et positivt økonomisk resultat, uden at gå på kompromis med gæstens spiseoplevelse.
Bælgfrugter Til Planteløftet

Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne. På dette seminar kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.

Sammen med Økologisk Landsforening samles vi om et sanseligt arrangement, hvor vi udfolder de økologiske bælgfrugters gastronomiske muligheder. Du vil blive introduceret til de forskellige danske bælgfrugter og deres forskellige smage. Du vil også få tips og tricks til, hvordan du kan lave enkelte og velsmagende retter med bælgfrugter.

Udfyld formularen nedenunder, så vil vi kontakte dig snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

MÅLGRUPPE

Køkkenchefer, kokke i kantine, restaurant og cafe osv.

VARIGHED

2-3 timer

LOKATION

Workshoppen afholdes hos jer. Det er også muligt at afholde det i vores lokaler i Agro Food Park 26, 8200 Aarhus N, hvis der er ledigt den ønskede dato.

PRIS

Fra 20.000 kr. *

*Dertil kommer et transportgebyr, varieret efter undervisningssted. Prisen afhænger af deltagerantallet.

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Om Os

OM OS

Økologisk Landsforening udvikler og udbreder økologien i fællesskab med vores medlemmer, som inkluderer alle led i kæden fra jord til bord. Fællesskabet og mangfoldigheden blandt vores medlemmer bruger vi aktivt til at styrke og sikre en bred opbakning til økologien.

Forklaede Foto Rasmus Bluhme

BLIV MEDLEM

Bliv del af et økologisk fællesskab. Bliv medlem af Økologisk Landsforening og vær med i arbejdet for mere og bedre økologi i Danmark.

I får også adgang til en masse fordele som medlem.

MØD VORES EKSPERTER

Mie Reihs Hegnar

Projektleder og markedskonsulent

Som en del af Markedsafdelingen laver jeg projekter og yder konsulentbistand til Foodservice Danmark. I Økologisk Landsforening er vi drevet af at forene værdier og arbejder hver dag for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet til mere og bedre økologi. Min ekspertise ligger i implementering og eksekvering af sundhedsfremmende og bæredygtige initiativer.

Jeg kan være behjælpelig med at skabe netværk mellem de forskellige markedsled i den økologiske værdikæde, og yder sparring til virksomheder og kommuner, der gerne vil i gang med eller ønsker at øge deres fokus på den grønne omstilling.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om foreningens værditilbud til Foodservice f.eks. økologiomlægning.

Torben Blok

Markedschef, Foodservice

Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.

Rita Ramona Høgh

Projektleder og markedskonsulent

Økologi har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og derfor er arbejdet med Foodservice betydningsfuldt. Som projektleder samarbejder jeg bredt med køkkener og branchen omkring økologien og særligt det økologiske Spisemærke, som er et vigtigt redskab til at opnå og fastholde en høj økologiprocent. Jeg brænder for at finde nye løsninger og samarbejde på tværs af Foreningen.

Luk (Esc)