DE NYE GRUNDSMAGE - KLIMA OG BÆREDYGTIGHED

Webinar


Vi tilbyder dette inspirerende webinar, hvor I som professionelt køkken:

    • Får viden om fremtidens klimavenlige indkøb
    • Får viden om hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider
    • Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan
    • Får konkrete værktøjer til, hvordan I bedst lykkes med at skabe en succesfuld forandring i jeres kantine, restaurant eller cafe
Planteløftet Salat 2023

Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?

På dette webinar tager Økologisk Landsforening afsæt i økologiens principper og lokale økologiske bælgfrugter. Ikke mindst hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider. Vi beskriver også, hvordan vi ser fremtidens tallerken kommer til at se ud og inspirerer jer til handling.

Udfyld formularen nedenunder, så vil vi kontakte dig snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

MÅLGRUPPE

Køkkenprofessionelle mv.

VARIGHED

Ca. 1 time

FORMAT

ONLINE

PRIS

Fra 10.000 kr. *

* Afhænger af undervisningsformål og varighed

SEND OS EN FORESPØRGSEL

Om Os

OM OS

Økologisk Landsforening udvikler og udbreder økologien i fællesskab med vores medlemmer, som inkluderer alle led i kæden fra jord til bord. Fællesskabet og mangfoldigheden blandt vores medlemmer bruger vi aktivt til at styrke og sikre en bred opbakning til økologien.

Forklaede Foto Rasmus Bluhme

BLIV MEDLEM

Bliv del af et økologisk fællesskab. Bliv medlem af Økologisk Landsforening og vær med i arbejdet for mere og bedre økologi i Danmark.

I får også adgang til en masse fordele som medlem.

MØD VORES EKSPERTER

Mie Reihs Hegnar

Projektleder og markedskonsulent

Som en del af Markedsafdelingen laver jeg projekter og yder konsulentbistand til Foodservice Danmark. I Økologisk Landsforening er vi drevet af at forene værdier og arbejder hver dag for at løfte råvarernes og måltidets kvalitet til mere og bedre økologi. Min ekspertise ligger i implementering og eksekvering af sundhedsfremmende og bæredygtige initiativer.

Jeg kan være behjælpelig med at skabe netværk mellem de forskellige markedsled i den økologiske værdikæde, og yder sparring til virksomheder og kommuner, der gerne vil i gang med eller ønsker at øge deres fokus på den grønne omstilling.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om foreningens værditilbud til Foodservice f.eks. økologiomlægning.

Torben Blok

Markedschef, Foodservice

Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.

Rita Ramona Høgh

Projektleder og markedskonsulent

Økologi har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og derfor er arbejdet med Foodservice betydningsfuldt. Som projektleder samarbejder jeg bredt med køkkener og branchen omkring økologien og særligt det økologiske Spisemærke, som er et vigtigt redskab til at opnå og fastholde en høj økologiprocent. Jeg brænder for at finde nye løsninger og samarbejde på tværs af Foreningen.

Luk (Esc)