Foodservice

Økologisk Landsforening Bælgfrugter 30112021 Foto Molly Grønberg 14

Salg af økologiske fødevarer til restauranter, kantiner, hoteller og cafeer er i fortsat udvikling. Det er nemlig i det professionelle segment, at der er grobund for at udbrede økologien og dens positive effekter på et mere bæredygtigt køkken; fx at minimere madspild og skabe grønnere måltider. Noget som mange professionelle køkkener får mere og mere fokus på i disse år.

I 2020 bevarede økologien sin flotte markedsandel på 12 pct. i foodservice, men væksten gik tilbage med 20 pct. grundet corona-nedlukninger af arbejdspladser og spisesteder.

Økologisk Landsforening har et team, der dedikerer deres tid til arbejdet med at udvikle økologien i de professionelle køkkener. Du kan kontakte dem direkte her.

Økologisk Foodservicerapport 2021

Foodservicebranchen spiller en enorm rolle for danskernes grønne, bæredygtige og økologiske omstilling, og derfor har Økologisk Landsforening for første gang udgivet en markedsrapport med rent fokus på foodservice. Dyk ned i markedstallene indenfor foodservicebranchen fra det seneste år, som unægteligt bærer præg af halvandet års lockdown, og få også inspiration til at arbejde videre med økologi og bæredygtighed.

Læs Økologisk Foodservicerapport 2021

Luk (Esc)