Bliv landmandsmedlem

Landmandsmedlem

Vil du være en del af et fagligt fællesskab, hvor vi deler viden og indgår samarbejder? Som landmandsmedlem hos os bliver du en del af en forening, som arbejder 100 pct. for økologi og dine interesser som økologisk landmand. Du får indflydelse på økologiens udvikling via faglige netværk, generalforsamling, faglige årsmøder og ni fagudvalg, som hver især sætter dagsorden og er bindeled mellem medlemmer og bestyrelse.

Vi arbejder for grøn omstilling ved bl.a. at skabe stærk politisk opbakning til økologi, bedre rammevilkår for økologiske landmænd og samarbejde med butikskæderne om mere økologi på hylderne. Foreningen har i over 30 år drevet branchens fælles afsætningsindsats – og vundet forbrugernes opbakning til Ø-mærket og til de økologiske landmænd, så der er et marked, du kan leve af at producere til.

Som medlem får du også:

  • Målrettede nyhedsbreve med relevant info for lige netop dig og din branche
  • Avisen Økologisk Landbrug 10 gange om året med reportager, baggrund og analyser fra den økologiske sektor, derudover foreningens årsbrev, som udsendes i november
  • Magasinet Økologisk fire gange årligt med inspiration til at leve en bæredygtig hverdag
  • Gratis deltagelse i generalforsamling og årsmøder hvert år i marts
  • En velkomstpakke med den seneste udgivelse af avisen Økologisk Landbrug, den seneste udgivelse af magasinet Økologisk og et årsbrev, der opsummerer årets gang i foreningen og vores resultater.

Tilmeld

Kontingentsatsen for et landmandsmedlem hos Økologisk Landsforening beregnes ud fra ha. Se hvilken kontingentsats du skal betale for at være medlem.

Kontingentbetalingen følger kalenderåret. Når du melder dig ind i Økologisk Landsforening kan du derfor opleve en justeret kontingentsats.

Studiemedlemskab

Studerende på landbrugsskoler kan få et særligt studiemedlemskab.

Læs mere om studiemedlemskab
Studiemedlemskab
Luk (Esc)