Bliv personligt medlem

Personligt Medlem

Vil du have indflydelse på vores arbejde og den økologiske udvikling i Danmark? Bliv personligt medlem og få stemmeret på Økologisk Landsforenings generalforsamling og mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Hos Økologisk Landsforening arbejder vi for grøn omstilling gennem bl.a. stærk politisk opbakning til økologi, at hjælpe landmænd med omlægning til økologi, ligesom vi samarbejder med butikskæderne om mere økologi på hylderne.

Som personligt medlem får du også:

  • Magasinet Økologisk fire gange årligt med inspiration til at leve en bæredygtig hverdag
  • Avisen Økologisk Landbrug 10 gange om året med reportager, baggrund og analyser fra den økologiske sektor, derudover foreningens årsbrev, som udsendes i november
  • Nyhedsbrev fra din forening med information om aktiviteter, arrangementer, politiske sager mm.
  • Mulighed for deltagelse på foreningens generalforsamling samt stemmeret
  • En velkomstpakke med de tre seneste udgivelser af magasinet Økologisk, den nyeste udgivelse af avisen Økologisk Landbrug og det seneste årsbrev, der opsummerer årets gang i foreningen og vores resultater.

Et personligt medlemskab koster kun 231,00 kr. i kvartalet eller 900,00 kr. for et år.

I love øko

I love øko er Økologisk Landsforenings forbrugerunivers. Der er rigtig mange gode grunde til at vælge økologi – og dem vil vi gerne dele med dig, som ønsker at leve og forbruge økologisk og bæredygtigt.

Gå til I love øko
I Love Øko 3
Luk (Esc)