Bliv køkkenmedlem

Koekkenmedlem

Et medlemskab af Økologisk Landsforening giver jer adgang til et fællesskab, hvor vi sammen arbejder for mere økologi på menukortet i de professionelle køkkener. Samtidig arbejder vi for at bane vejen for nye innovative måltider med mere grønt og for at minimere spild i de professionelle køkkener.

Som professionel køkkenmedlem får I rådgivning og sparring, faglige netværk og masser af inspiration. Og så får I indflydelse på branchens udvikling i en mere bæredygtig og økologisk retning i samarbejde med landmænd, producenter, leverandører og forbrugere.

I kan blive professionel køkkenmedlem, hvis virksomheden er fødevarekontrolleret af myndighederne.

Som medlem får I også:

  • En velkomstpakke med den seneste udgivelse af magasinet Økologisk, et markedsnotat og det seneste årsbrev, der opsummerer årets gang i foreningen og vores resultater.
  • Sparring på problemstillinger som det økologiske spisemærke, markedsforhold, udvikling af det økologiske køkken og indkøbsaftaler
  • Deltagelse på økologiske køkkenfaglige tema-dage
  • Målrettede nyhedsbreve med relevant info for lige netop dig og din branche
  • Avisen Økologisk Landbrug 10 gange om året med reportager, baggrund og analyser fra den økologiske sektor, derudover foreningens årsbrev, som udsendes i november
  • Magasinet Økologisk fire gange årligt med inspiration til at leve en bæredygtig hverdag (1 stk. pr. køkken)
  • Mulighed for deltagelse på foreningens generalforsamling

Kontingentsatsen for et køkkenmedlem hos Økologisk Landsforening beregnes ud fra antallet af ansatte i køkkenet. Se hvilken kontingentsats I skal betale for at være køkkenmedlem. Kontingent for kæder forhandles individuelt.

Luk (Esc)