Nærbillede af en køkkenmedarbejders hænder der forbereder et sundt økologisk måltid med en kø af gæster i baggrunden

Grønt økokøkken

Klimaunivers for madprofessionelle.

Klimaunivers for madprofessionelle

Vil du gøre dit køkken mere bæredygtigt og sundt? Grønt Økokøkken tilbyder en række værktøjer og ressourcer, der gør det nemt at fokusere på plantebaserede proteinkilder og reducere madspild.

Vi støtter professionelle køkkener med praktisk vejledning og innovative løsninger, der hjælper dig med at skabe en mere bæredygtig og effektiv drift. Få inspiration til, hvordan dit køkken kan bruge økologi til at blive et mere bæredygtigt køkken og lad os sammen fremme en grønnere fremtid.

Nærbillede af økologiske kager med creme, som bliver forberedt i et restaurantkøkken.

Opskrifter

Det klimavenlige, økologiske køkken er et superspændende valg, som I kan bruge til måltidsforandring og til at udvikle forretningen.

Læs mere
Nærbillede af en gryde med dampindsatser. Indsatserne indeholder økologisk mad med bælgfrugter.

Kom godt i gang

Plantebaseret, mere grønt og mindre kød i måltiderne er effektive måltidsforandringer til en mere klimavenlig kost.

Læs mere
Tallerkner med en økologisk salat med forskellige bælgfrugter forberedes i et restaurantkøkken.

Lær dine bælgfrugter at kende

At kende dine bælgfrugter er nøglen til at tilberede dem korrekt og få mest muligt ud af deres næringsværdi.

Læs mere
Nærbillede af grønt økologisk grønkål.

Grøn basis

Skal vi spise mere bæredygtigt, kræver det, at vi spiser varieret og planterigt.

Læs mere
En dreng kommer gående på en stor grøn mark mens han bærer en stor buket økologisk grønkål.

Gør en økogrøn forskel

Hvis alle spiser 100 pct. plantebaseret, behøver vi kun at opdyrke ca. 28 pct. af verdens landareal. Dermed vil der blive plads til mere natur og skov.

Læs mere