Klimaunivers for madprofessionelle
Vil du gøre dit køkken mere bæredygtigt og sundt? Grønt Økokøkken tilbyder en række værktøjer og ressourcer, der gør det nemt at fokusere på plantebaserede proteinkilder og reducere madspild.
Vi støtter professionelle køkkener med praktisk vejledning og innovative løsninger, der hjælper dig med at skabe en mere bæredygtig og effektiv drift. Få inspiration til, hvordan dit køkken kan bruge økologi til at blive et mere bæredygtigt køkken og lad os sammen fremme en grønnere fremtid.

Opskrifter
Det klimavenlige, økologiske køkken er et superspændende valg, som I kan bruge til måltidsforandring og til at udvikle forretningen.
Læs mere
Kom godt i gang
Plantebaseret, mere grønt og mindre kød i måltiderne er effektive måltidsforandringer til en mere klimavenlig kost.
Læs mere
Lær dine bælgfrugter at kende
At kende dine bælgfrugter er nøglen til at tilberede dem korrekt og få mest muligt ud af deres næringsværdi.
Læs mere
Grøn basis
Skal vi spise mere bæredygtigt, kræver det, at vi spiser varieret og planterigt.
Læs mere
Gør en økogrøn forskel
Hvis alle spiser 100 pct. plantebaseret, behøver vi kun at opdyrke ca. 28 pct. af verdens landareal. Dermed vil der blive plads til mere natur og skov.
Læs mere