Vi arbejder for

Økologisk Landsforening – økologi fra jord til bord

Økologisk Landsforening har sine rødder i det økologiske landbrug, men gennem de seneste år har vi haft strategisk fokus på at transformere foreningen fra at være en brancheorganisation til at blive en bred NGO, som i dag repræsenterer alle, der brænder for og arbejder professionelt med økologi.

Vi arbejder for et økologisk Danmark med en bæredygtig fødevareproduktion og et bæredygtigt forbrug. Vores mål er, at økologien i 2030 udgør 30 pct. af det danske landbrugsareal og 30 pct. af det danske fødevareforbrug, fordi økologien er en vigtig del af den grønne omstilling til et samfund i balance med sig selv og sit naturgrundlag.

Økologisk Landsforening samarbejder med og varetager interesser for fire medlemsgrupper på tværs af værdikæden og fra jord til bord. De økologiske landmænd, virksomheder der sælger eller producerer økologiske produkter, professionelle køkkener og personlige medlemmer udgør tilsammen en stærk, demokratisk kerne, som arbejder innovativt og ambitiøst med økologi og bæredygtighed.

I arbejdet for at realisere vores målsætning frem mod 2030 har Økologisk Landsforening valgt at integrere FNs Verdensmål for bæredygtighed, der identificerer, prioriterer og synliggør indsatsen for verdens fremtid. Økologien har med sit helhedssyn, principper og praksis foregrebet verdensmålenes bæredygtighedsfokus, og sammenhængen er helt naturlig.

Vi Arbejder For Ikon Med Luft
Luk (Esc)