Materialer

Giv de økologiske produkter og budskaber opmærksomhed i jeres markedsføring. Her på siden finder du budskaber, fotos, logoer og andet markedsføringsmateriale, som kan bruges i annoncering, på sociale medier eller i butikken.

Pressebilleder må alene anvendes til redaktionel brug med kreditering af Økologisk Landsforening og fotograf (hvor angivet). Ønsker du at bruge billederne i anden sammenhæng, så kontakt vores grafiske designer.

Har du spørgsmål til materialer eller til download, kan du kontakte vores grafiske designer.

Pressebilleder

Du er velkommen til at anvende vores pressebilleder i en redaktionel sammenhæng og ved kreditering af Økologisk Landsforening.

Natur Og Biodiversitet

Økologiske budskaber

Giv de økologiske produkter og budskaber opmærksomhed i jeres markedsføring. Her på siden finder du økologiske budskaber.

Budskaber

Øko grønt i sæson

Vær med til inspirere de mange danskere, som ønsker at spise mere øko grønt. Vi har fået udviklet 22 opskrifter, som du kan bruge.

Grillet Salat M Ranch

Grøn omstilling af tallerkenen

Grøn økosøndag er et univers for dig, som vil gøre en forskel for klimaet gennem dine måltider. Du får madplan, opskrifter og masser af inspiration til din grønne omlægning.

Baeredygtigt Tankesaet (2)

Klimaunivers for køkkener

Få inspiration til, hvordan dit køkken kan bruge økologi til at blive et mere bæredygtigt køkken. Vi hjælper dig godt i gang med opskrifter, grøn basisviden og videoer.

GUL AERTEDIP

Økologisk jul

Gå på opdagelse i vores juleopskrifter. Du finder opskrifter på traditionelle og nye juleretter. Her er grønt, godter, varme drikke og meget mere, der hører sig julen til.

Vanillekranse

Logoer

Se og brug vores logoer. Du finder logo for Økologisk Landsforening, I love øko, Organic Denmark, Økodag, Det Økologisk Spisemærke med mere.

Økologisk Landsforening

Økodag

Vi har udarbejdet denne toolbox fyldt med materiale til fri afbenyttelse i forbindelse med markedsføring af Økodag. Økodag® er et registreret varemærke.

Tilbudsavis Mockup

HuskMitNavn plakat

Kunstneren HuskMitNavn har lavet en plakat, som skal huske os alle på, at vi ikke må tage økologi for givet, men hver dag tager et aktivt valg.

Vælg økologi

Kontakt

Eva Krebs Larsen

Grafisk designer

Jeg arbejder med foreningens visuelle kommunikation og med at sikre Økologisk Landsforenings udtryk på tværs af afdelinger og kendskab udadtil. Jeg bistår projekter på tværs af foreningen med grafiske formidlingsmaterialer og layout af medlemsmagasinet Økologisk.

Mai Tschjerning Simonsen

Grafisk designer

Jeg arbejder med foreningens visuelle identitet og med at sikre kendskab til foreningen gennem vores udseende udadtil. Jeg layouter bl.a. medlemsmagasinet Økologisk og bistår alle projekter på tværs af foreningen med grafiske formidlingsmaterialer.

Luk (Esc)