ØKOLOGI ER FUNDAMENT FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID

Baeredygtighed

Økologi bygger grundlæggende på en ide om bæredygtighed og handler om hensynsfuld omgang med mulden, vandet, luften og livet. Økologi er et nødvendigt fundament for en bæredygtig fremtid og rummer svarene på en lang række af de væsentlige udfordringer, som vi og verden står overfor.

Økologi er med sit helhedssyn og sine principper om en omsorgsfuld og retfærdig omgang med jorden og hinanden en vigtig del af løsningen på flere af verdens bæredygtighedsudfordringer. Det gælder klimaet, tab af biodiversitet, overforbrug af ressourcer og mad nok til alle.

Vi er ikke i mål endnu, men økologerne arbejder benhårdt på at udvikle og udbrede økologiske løsninger på klima- og biodiversitetsudfordringen og en økologi, som på samme tid sikrer god dyrevelfærd, rent drikkevand, rene og sunde fødevarer og en levende natur.

Økologi er et aktivt valg: Et valg om et liv, et landbrug og et samfund i pagt med naturgrundlaget, som vores landmænd og virksomheder kan leve af her og nu, og som vi alle kan leve i; også i mange generationer fremover.

Luk (Esc)