Køkken

Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug

Finansiering: Støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP)

Om projektet: Projektets mål er at samle forskellige aktører fra hele værdikæden – landmænd, frøavlere, kokke, forskere og madiværksættere – i et netværk. Målet er at undersøge, hvordan vi kan forbedre kvaliteten af danske økologiske fødevarer gennem innovation.

Projektet vil undersøge både muligheder og udfordringer for at fremme kvaliteten af danske landbrugsvarer, blandt andet gennem udvikling af nye økologiske sorter. For potentielt at skabe større efterspørgsel og bedre udbud på markedet.

Gennem aktiviteter som netværksmøder, inspirationsdage og interviews vil der blive skabt samarbejde mellem den danske restaurationsbranche for at udnytte deres internationale anerkendte innovationsevner.

Projektleder: Mikkel Lau-Mikkelsen (Projektleder, Komitéen For Mad Symposium)

Økologisk Landsforening kontaktperson: Mette Villekær

Projektperiode: November 2024 – August 2025

Partnere i projektet: Komitéen For Mad Symposium, The Nordic Genetic Resource Center og Madland

Deltagere/målgruppe: Foodservice og madprofessionelle

GUDP1
Luk (Esc)