Webinar: De nye grundsmage
Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?
MÅLGRUPPE
Køkkenprofessionelle mv.
VARIGHED
Cirka 1 time
PRIS OG LOKATION
Efter aftale
Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne.
Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?
På dette webinar tager Økologisk Landsforening afsæt i økologiens principper og lokale økologiske bælgfrugter. Ikke mindst hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider. Vi beskriver også, hvordan vi ser fremtidens tallerken kommer til at se ud og inspirerer jer til handling.
Hvad får vi ud af at deltage?
Indsigt
Indsigt i fremtidens klimavenlige indkøb
Viden
Får viden om hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider
Bidrag til den grønne omstilling
Forståelse for hvordan økologien bidrager til den grønne omstilling
Konkrete next step
Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere de nye råvarer
Inspiration
Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan
Værktøjer
Får konkrete værktøjer til, hvordan I bedst lykkes med at skabe en succesfuld forandring i jeres kantine, restaurant eller cafe
Vi er eksperter i at klæde foodservice på, så I får succes med implementering.