Webinar: De nye grundsmage

Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?

Tallerkner med en økologisk salat med forskellige bælgfrugter forberedes i et restaurantkøkken.

MÅLGRUPPE

Køkkenprofessionelle mv.

VARIGHED

Cirka 1 time

PRIS OG LOKATION

Efter aftale

Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan dit køkken kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i gæsters måltider?

På dette webinar tager Økologisk Landsforening afsæt i økologiens principper og lokale økologiske bælgfrugter. Ikke mindst hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider. Vi beskriver også, hvordan vi ser fremtidens tallerken kommer til at se ud og inspirerer jer til handling.

Hvad får vi ud af at deltage?

Indsigt

Indsigt i fremtidens klimavenlige indkøb

Viden

Får viden om hvilke fødevaregrupper, der fremmer klimavenlige måltider

Bidrag til den grønne omstilling

Forståelse for hvordan økologien bidrager til den grønne omstilling

Konkrete next step

Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere de nye råvarer

Inspiration

Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan

Værktøjer

Får konkrete værktøjer til, hvordan I bedst lykkes med at skabe en succesfuld forandring i jeres kantine, restaurant eller cafe

Vi er eksperter i at klæde foodservice på, så I får succes med implementering.

 

Kontakt os

Markedschef Foodservice, Marked

Torben Blok

Projektleder og markedskonsulent, Marked

Rita Ramona Høgh

Måske du også kunne være interesseret i...