Det Økologiske Spisemærke
Januar 2025 – December 2025
Om projektet:
Der er fortsat behov for økologisk omlægning i professionelle køkkener i hele landet og projektet skal udbrede kendskabet til mærkeordningen ’Det Økologiske Spisemærke’. I projektet fortsættes arbejdet med at styrke Det Økologiske Spisemærke som et værktøj til at øge økologiprocenten i virksomheder og i kommuner og dermed skabe flere muligheder for afsætning af økologiske fødevarer.
Projektets formål er at bidrage til at øge den økologiske afsætning i foodservicebranchen ved at påvirke hele værdikæden med Det Økologiske Spisemærke som værktøj og som en del af den bæredygtige omstilling. Ved at vise værdien af Det Økologiske Spisemærke, sikres udbredelsen af antallet af økologiske spisemærker og dermed efterspørgslen på økologi.
Projektleder:
Rita Ramona Høgh
Projektperiode:
Januar 2025 – december 2025
Deltagere/målgruppe:
Foodservice og madprofessionelle
Finansiering:
Støttet af Fonden for økologisk landbrug, Finansieret af Den Europæiske Union – NextGenerationEU.
Links til anden info eller arrangementside: